Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
poklikaj1

problem

Polecane posty

Mam żal do niego R.-mój chłopak bardzo mnie zranił zaczeło się od pierdoły bo powiedział że sie nudzi u mnie w domu bo nic tylko siedzimy i ogladamy filmy . Zdenerwowałam się i wpadłam w słowotok ..... poźniej podsumował to tym ze cytuje "z Toba nie można o niczym pogadać tylko się piep*** ) Jak to usłyszałam poczułam sie jak pierwsza lepsza . Przeprosił ale mimo to jest mi przykro ... jesteśmy ze soba 3 lata jesteśmy bardzo młodzi ja mam 19 on 20. Czasem żałuje że zaczeliśmy się kochać przez to mamy coraz więcej problemów . Bynajmniej tak to interpretuje . Nie umiem być konsekwenta . Bo boje sie ze odejdzie odemnie . Pozwoliłam mu na zbyt wiele . i teraz to wykorzystuje . Prawie wcale nie przeprasza a jak to robi to nie dlatego ze wie że zle zrobill tylko dlatego ze powiem "przeproś mnie " Wiem jaki popełniam bład bo mówie mu że np."zle sie do mnie odniosłes nie podobało mi sie to " ale jak on stawia kontre i mówi "nic tylko mnie krytykujesz , znajdz sobie kogoś lepszego odemnie " to mnie się robi przykro że go ranie i zaczynam go przepraszać . Tro0che mi to pomogło .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować