poklikaj1 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Mam żal do niego R.-mój chłopak bardzo mnie zranił zaczeło się od pierdoły bo powiedział że sie nudzi u mnie w domu bo nic tylko siedzimy i ogladamy filmy . Zdenerwowałam się i wpadłam w słowotok ..... poźniej podsumował to tym ze cytuje "z Toba nie można o niczym pogadać tylko się piep*** ) Jak to usłyszałam poczułam sie jak pierwsza lepsza . Przeprosił ale mimo to jest mi przykro ... jesteśmy ze soba 3 lata jesteśmy bardzo młodzi ja mam 19 on 20. Czasem żałuje że zaczeliśmy się kochać przez to mamy coraz więcej problemów . Bynajmniej tak to interpretuje . Nie umiem być konsekwenta . Bo boje sie ze odejdzie odemnie . Pozwoliłam mu na zbyt wiele . i teraz to wykorzystuje . Prawie wcale nie przeprasza a jak to robi to nie dlatego ze wie że zle zrobill tylko dlatego ze powiem "przeproś mnie " Wiem jaki popełniam bład bo mówie mu że np."zle sie do mnie odniosłes nie podobało mi sie to " ale jak on stawia kontre i mówi "nic tylko mnie krytykujesz , znajdz sobie kogoś lepszego odemnie " to mnie się robi przykro że go ranie i zaczynam go przepraszać . Tro0che mi to pomogło . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach