Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszla zolza

Moj facet jest taaaki obojetny...

Polecane posty

Gość Przyszla zolza

Juz nie wiem co mam zrobic. Nie caluj go za czesto bo ilez mozna sie calowac, nie trzymaj go w tej chwili za reke, bo mam zimna reke. Nie przytulaj go bo ile mozna sie przytulac. Nie zrobi mi masazu plecow, bo to sie wymknie spod kontroli i bede chciala masaz ramion, nog, a moze jeszcze kapiel z babelkami?! Nie chce ode mnie masazu, bo ja tez bede chciala masaz w zamian. Nie dotykaj go, bo sie najadl i ma pelny brzuch i nie moze sie ruszyc. To sa gadki mojego faceta. Juz z nim nie wytrzymuje, ale nie potrafie byc obojentna i przestac z czulosciami. Poza tym, to nie tak ze zasypuje fo pocalunkami, albo kleje sie na ulicy. Wedlug mnie (w porownaniu z innymi ludzmi) nasz zwiazek jest i tak bardzo zimny. Musze sie prosic o calusa, nie moge sie za dlugo przytulac (wiecej niz minute nie). Pytalam sie go dlaczgo jest taki i dlaczego nie lubi tego, to powiedzial mi, ze jak da mi palec to ja bede chciala cala reke, i nigdy nie przstane go calowac/przytulac i ogolnie czegos od niego wymagac. Co myslicie poskutkuje? Czy powinnam komoletnie przestac sie nim interesowac, nie okazywac czulosci itd?

Gość iseliena
mój na początku była maksymalnie nietykalski - jak go nawet przez przypadek dotknęłam to normalnie odruchowo odskakiwał, ale tak po 1,5 roku zaczęło mu się zmieniać i teraz są całuski i przytulanki :)

Gość lkmknllklklkkl
weź pod uwagę co ci mówi. ja kiedyś unikałam faceta bo był zbyt nachalny i miałam właśnie takie obawy że jak mu na cos pozwolę będzie gorzej. weź to na serio, wstrzymaj się jakiś czas bo to jest strasznie irytujące.