Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina)

Która z Was kupuje ubranka dla dzieci w sklepach

Polecane posty

Gość Malwina)

Pepco?

Gość beznadziejne są
:(

ja tam czasem kupie jakos czapeczke skarpety itd ale ubranka sa zle jakosciowo dostalam kilka i po 2-3 praniach byly do wyrzucenia ja wole kupic na uzywaku ciuszek nexta zary itd niz w pepco jakos szmate

Gość beznadziejne są
najleprze mariqita cocodrillo 5 10 15 h&m reserwed kids

Gość beznadziejne są
next tez jest super

Gość genialne to
Ciuchy z Pepco to zwyczajny szajs, większość ma aplikacje wprasowane, że po praniu pozostają wstrętne, klejące strzępy, mam jednak stamtąd dziecięce rajstopki za 6 zł i muszę stwierdzić, że to był bardzo dobry zakup, są rewelacyjne

Gość Komosa/
Nie zgodzę się! Używki nexta nie są warte nowych pepco Ja w pepco kupuje bawełniane bluzki i majtki i nic z tym się nie dzieje złego i można piękne rzeczy trafić! Trzykrotnie tez kupiłam wiosenne kurtki i płaszczyk-super ładne i w idealnym stanie jej mam pomimo noszenia na codzień. Nie mają na ogół ładnych sweterków i dresów-niska jakość również skarpet i rajtuz bo wszystko to kulkami zarasta po 1-szym praniu. Poza tym polecam gorąco-lepsze to niż używki!

ostatniokupilam rajstopki rozmiar 74 a corka nosi juz 80 ale pomyslam ze moze beda dobre nie moglam znalezc wiekszych a jak w domu je rozpakowalam przezylam szok moze zaloze je jej na nastepne swieta a ma teraz 1,5roku

zalezy jakie kupujesz uzywki wiadomo ze nie kupuje sie czegos bo tanie czy cos w uzywaku mozna trafic super ciuchy oryginalne i wcale jak nowe ale sa tez zniszczone i nie wazne czy next czy cos innego

Gość Manieneczka
Jak ktoś nie potrafi kupować, to z pepco wyjdzie wkurwiony, ale jak ktoś zna sie na rzeczy, kupi i będzie miał na lata, nie wydając na to prawie nic. Taka prawda.

Gość rajstopki są fajne w pepco
tylko nie pamiętam firmy , ale bywają też w sprzedaży w POLOMARKET. jak sobie przypomnę to dam znać , tyle że te rajtki do najtańszych nie należą.

Gość rajstopki są fajne w pepco
to są rajstopki firmy Yorker

Gość erewtwer
body i pajacyki (indyjskie) z Pepco okazały się o niebo lepsze niż takie produky np z 5-10-15

Gość Zawsze mi się wydawało
Ja kupuję w Pepco, może nie jest to jakaś MEGA rewelacja, ale nie zgodze się z opinią że po 2-3 praniach ubrania są do wyrzucenia. Chyba nie potraficie prać, albo wszystko gotujecie !

zdarza mi się coś kupić. jakość taka sobie elementów czego oczekiwać za tak niską cenę