Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tocoktowie_22

Pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość tocoktowie_22

hej:) Może pomożecie sama nie daje rady sory że długo ale krócej sie nie da, jestem z chłopakiem 2 lata od roku mieszkamy razem jesteśmy otoczeni gronem jego rodziny oni sa dla niego najważniejsi!! NIE JA !!! ja gram tzw. 2 skrzypce moje zdanie i to co chce sie w ogóle nie liczy. Zawsze jak go o coś poproszę albo chce gdzieś jechać, wyjść razem, cokolwiek a wtedy zadzwoni jego brat żeby z nim gdzieś pojechał albo coś dla niego zrobił to, to co mieliśmy zaplanowane zostaje odstawione na 2 tor albo "jedź a ja dojadę do Ciebie" lub " bd za godzinę" albo coś w tym stylu i nigdy nie dotrzymuje słowa bo zawsze mu coś wypada i jest ważniejsze to co chce ktoś od niego JESTEM olana cienkim sik...... Jak chce spędzić z nim czas to mówi mi "zamiast sie głaskać i całować mogę coś zrobić " ( zarabia dopiero od 2 m-c, a wcześniej trwa to juz rok robił wszystko za darmo dla wszystkich) woli robić coś z bratem zawsze stawia go na 1 miejscu a po sytuacjach, którym sie przyglądałam uważam że jest wykorzystywany np mają robić coś razem natomiast robi to tylko on a jego brat rozmawia w tym czasie przez tel; jeżeli mój chłopak potrzebuje pomocy to jego brat nigdy nie mam czasu albo zawsze ma coś do załatwienia a jeżeli jest na odwrót to wszyscy musza mieć czas ( i zawsze maja) i chęci bo inaczej ten sie obrazi albo zrobi awanturę zawsze musi być tak jak on chce i wszyscy tak robia; Ja mam wszystko tolerować i akceptować a on nie szanuje mnie ani mojego zdania, Powiedział mi że nigdy nie stanie w mojej obronie do swojej rodziny, nidgy go nie ma w domu bo wiecznie z bratem w coś robia cały czas jestem odstawiana na 2 plan (maja wspólne hobby) bylam juz u psychologa bo myślałam że ze mną jest coś nie tak ale mi powiedział żebym sie zastanowiła czy chce z takim człowiek byc przez całe zycie i żebym z bratem odpuściła. Przyznaje robie awantury coraz częściej o wszystko dosłownie ale próbowałam juz wszystkiego spokojnej rozmowy (wiele razy) płaczu histerii nic nie działa, zawsze jestem ta zła i to moja wina że mnie nie lubią. Starałam sie być miła chociaż sie z jego bratem nie lubie to poszłam na taki zjazd rodzinny tylko że to on był dla mnie nie miły chamski i arogancki zwracał sie do mnie bezosobowo "Ty chcesz " nagle zapomniał jak mam na imie a mój chłopak nawet mu uwagi nie zwrócił (nawet grzecznie ) typu ej .... ona ma imie albo cokolwiek a jego siostra obrabia mi dupe bo powiedziała to do wspólnej znajomej a ja mam co do niej czyste sumienie a wiem naprawdę dużo ale i tak jestem taa zła. Nie chce go odizolować od nich chociaż brat ma zły wpływ ale moim zdaniem to już chyba najwyższy czas zacząć zyć swoim życiem a nie żeby wszystko kręciło sie wkoło jego brata (bo to najbardziej o niego chodzi) i tego co on chce. Teraz kiedy mówię mu że juz tak nie wytrzymuje bo mam juz dość wiecznie widzenia jego brata i liczenia sie z tym że nie moge nic zaplanować bo nie wiadomo czy on nie bd czegoś chciał to on nagle chce sie zmieniać poświęcać mi czas itp tylko że nic nie robi a ja sie meczę i jestem nie szczęśliwa. To tak w skrucie jest jeszcze wiele innych sytuacji. Możecie coś poradzić A pewnie z jego punktu widzenia inaczej to wyglada ale on nie wiedzi problemu dla niego wszystko jest normalnie. Powiedzcie mi jeszcze czy powinnam sie czuć i być najważniejsza dla niego skoro planujemy wspólna przyszłość czy to ja mam jakieś dziwne wymagania.

Gość jesli jestes pewna...
Nie możesz wymagać od niego tego, że nagle zerwie kontakt z bratem. więź miedzy bracmi bywa bardzo silna, czy nie wiesz, ze luzie slepo zapatrzeni w siebie nie widzą swoich wad? im tego nie wytłumaczysz, ze ktos cos zle zrobi! uważam, że powinnas próbowac nadal wyciągac reke do brata Twojego faceta, zeby Twój facet to docenił i zobaczył. Jesli jednak poddasz się, powiedz swojemu chłopakowi "słuchaj kochanie, probowałam wiele razy, ale sie nie udało. najwidoczniej jestem nie z tej samej bajki, co twoj brat. kochm Cie i chce z Toba byc, ale nie moge poradzic sobie z myslą, ze zawsze jestem na drugim planie. czy mozemy sie umowic na wspolny wyjazd bez Twojego brata, bo mam wrazenie ze zyje w jakims toksycznym trojkacie?"

Gość tocoktowie_22
probowalam wszystkiego .... nawet poszlam do jego zony na imieniny a nie bylam ja proszona tylko moj chlopak i wtedy jak ja bylam mila to on bylchamski i arogancki ...rozmowy byly