Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisamonalisa

Czy jestem lesbijką?

Polecane posty

Gość lisamonalisa

Mam 17 lat. Od dłuższego czasu podoba mi się moja koleżanka ze szkoły. Na jej urodzinach, obie byłyśmy już trochę pijane i pocałowałyśmy się. Był to najpiękniejszy pocałunek w całym moim życiu. Chciałabym żeby ta chwila trwała wiecznie.. Jednak, po pocałunku ona gdzieś zniknęła. Okazało się, że ja się jej nie podobam i nie wie,dlaczego to zrobiła. Byłam załamana. W szkole mnie unika,ale kiedy ją widzę w szkole, serce mi przyspiesza. Wiem, że zrobiła źle,ale potrafiłabym jej wybaczyć..to nie mój pierwszy epizod w życiu, który dotyczy dziewczyny. Kiedy byłam młodsza, przeżyłam swój pierwszy raz z dziewczynom, nie wiem jak to się zaczęło, ale w każdym bądź razie spodobało mi się to bardzo, także nie przestawałam tego robić... Jeżeli chodzi o facetów, to owszem, podobają mi się, często zwracam uwagę na przystojnego mężczyznę, jednak po krótkim czasie, kiedy zaczynam chodzić, brzydną mi. Nie chcę się z nimi widywać, unikam ich. Nigdy nie zakochałam się w chłopaku na dłużej niż miesiąc. Nie mam pojęcia co ze sobą zrobić. Czy jestem lesbijką? Czy może jestem biseksualna? Proszę o pomoc..

Gość lisamonalisa
proszę o pomoc, jestem w niezrecznej sytuacji..

Gość ajajajajajadmwd
Nie wiem co ci doradzic, chyba jestes. Musisz sprobowac znow byc z dziewczyną na powaznie i sie przekonac, wtedy byłas malolatą a teraz dorosla wiec...

Gość pragmatyczne podejście do życi
Spotkaj się ze mną :D Jestem biseksualną, doświadczoną mężatką :D