Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika77777777

Selena - czy ladne imie dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość mika77777777

Witam, mam pytanie. Czy Wam tez podoba sie imie Selena? I jak mozna zdrobniale mowic do dziewczynki o tym imieniu? A moze znacie jeszcze jakies fajne imie:-)

Gość ładne imię ale chyba
raczej nie w Polsce :)

chyba za duzo sie naogladalas seriali disneya dla gówniarzy. A jak bedzie chlopczyk to go nazwij Justyn Bimber :-D

Gość GorąceSłońce9999
mika- chyba żartujesz? a synek może justin ?

dla dziewczynek jest tyle ladnych imion duzo prostszych a wcale nie pospolitych wiec moze wybierzesz cos innego bo twoj wybor rzeczywiscie wyglada jak wybor nastolatki sledzacej pudelka

Gość przystojniacha
znam pewną selenę, ale oceniając jej wygląd raczej nie dałbym nigdy tak swojemu dziecku na imię. odradzam więc jeśli nie chcesz mieć brzydkiego dziecka.

Gość na pewno ladniejsze niz
Magda czy Agnieszka, bo bedzie jedna, a tamtych tysiace.

No imię piekne :) Tak jak Milagros czy Esperanza :D Tyle, że nie wiem czy w polsce sie dziecka takim imieniem nie skrzywdzi... No i czy pasuje do nazwiska? bo selena kapuśniak czy selena kowalska mało mnie przekonuje.

Gość półkownikowa
Nie wiem, o co ten dym. Jakos o Helenę nikt sie nie nadyma, a tu jedna litera inna i od razu że wydziwiane. Jak dla mnie - ładne imię. tylko niestety żyjemy w takim kraju, gdzie ludzie maja twarde, zakute łby i idiotki mamunie będą napuszczać swoje bachorki, zeby sie z twojej córki wysmiewały

Gość gtttttjyui
Mi się Selena nie podoba.

a mieszkasz w PL? bo Ja i moja najstarsza córka nie ma polskiego imienia i z roznymi reakcjami sie mozna bylo zetknąc :o czasami wrecz chamowatymi

Gość olk
moja kuzynka tak córce dała na imię ,przy prostym polskim nazwisku brzmi śmiesznie ,imię do małej nawet pasuje (tylko bez nazwiska ) bo dziewczynka ma południową urodę .Imię jak imię nawet ładne ale żeby mieć egzotyczne imię ,trzeba mieć dobre nazwisko .

Gość no me gusta este nombre
Meksykanskie imie.Byla taka Selena Quintanilla zastrzelona mlodo gwiazda muzyki tez mex,na jej czesc Gomez dostala na imie Selena.

Gość Mona^^
Chcialam tak dac na imie mojemu dziecku, ale w 9 miesiacu okazalo sie ze to chlopiec a wiec z Seleny wyszedl Igor;) Jeszcze myslalam nad imieniem Melissa nawet lepiej mi sie podoba od Seleny

Gość kjhhghfggf
up......

Gość o matko to masz szczescie
ze wyszedl Igor,biedne dziewczynka by byla z takim imieniem,naznaczona na zawsze glupota matki

Nie za fajne,za bardzo mi sie chyba kojarzy z ta Mala infantylna gwiazdka disneja :/.Co prawda lepiej tak nic Julia ,oliwka,Nicole ale dla mnie takie pseudo zagraniczne.To moja opinia.Ja tez mam dylemat co do imienia.Kraza po glowie 2 Chiara i Nastazja :)

Gość cycyrydza
Sra lena ładnie :( myślę że będą jej dojkuczać

Gość cycyrydza
tez tylko początek zmieniłam

Gość tadam!
Nie wiem jak masz na nazwisko, ale Selena Kowalska, czy Selena Mazurek to brzmi żałośnie i komicznie. RAczej takie imiona nie brzmią dobrze z polskimi nazwiskami. A samo imię też piękne nie jest.

Gość cycyrydza
moja siostra chodziła z dziewczyną na studia która na imię miała Nadzieja a nazywała się Pociupana bardzo jej dokuczali samo imię Nadzieja jeszcze by uszło ale z nazwiskiem masakra

Gość gość
Ale w tej Polsce ludzie sa ograniczeni, niby wsztsko poszlo do przodu ale cos intelekt ludzi nie rozwija sie na rowni z reszta :) Najlepiej nazwac dziecko Natasza Kowalska i jakos to nikomu nie przeszkadza ale Selena Kowalska juz tak, nie wiem czym sie rozni Helena Kowalska? Ze niby lepiej pasuje... ,Ludzie opamietajcie sie i zastanowcie co wypisujecie