Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny problemm

dziwny ból!!

Polecane posty

Gość dziwny problemm

Hej ! Mam taki problem ! Jak leże na plecach przez dluższy czas to bola mnie wnetrznosci kiedy chce wstac lub kaszlne... czy ktos z was odczuwa cos takiego? czasami tez tak mam rano, jak wstane to okropnie mnie boli, takie jakby odlezyny? nie mam pojecia ale nikt ze znajomych ani rodziny tak nie ma .. moze ktos z was ma pomysl co to moze byc?

Gość dziwny problemm
pomoze ktos?

Gość moze masz niewygodne lozeee hm
moze lozko masz niewygodne??

Gość dziwny problemm
niee, to nie wina lozka .... nikt tak nie ma? :((

Gość pomocy prosze prosze
upp !!!

jakoś dziwnie układasz się podczas snu, znam to uczucie :D spróbuj spać bez poduszki, może to coś zmieni. ja tak mam za każdym razem jak śpię w jakimś innym, obcym, nie we własnym łóżku :D

Gość dziwny problemm
ale to nie podczas snu .. to znaczy czasami jak wstaje rano tak mam ale na przykla teraz leze na plecach z 30 min i jak kaszlne lub chce sie obrocic lub wstac to bardzo boli mnie w srodku .. nie wiem co boli, po prostu wnetrznosci :(

Gość niezdecydowana24
Moze to nerwobole

Gość dziwny problemm
mozliwe, bo ostatnie kilka dni bylo bardzo stresujacych ... az wrecz nie do zycia. ale znowu te bole mam juz od jakiegos czasu wiec watpie zeby byly to nerwobole. nie boli mnie nic jak sie nie ruszam tylko jak kaszle lub chce sie podniesc / zmienic pozycje. czasami tez tak mialam jak trzymalam laptopa na brzuchu podczas lezenia, ale myslalam, ze to przez ciezar lub cieplo. teraz leze w wygodnej pozycji a i tak potwornie boli jak chce sie ruszyc ;( nikt tak nie ma?

Gość niezdecydowana24
No ja nie mam tak. A moze to przez laptopa? Podobno telefony laptopy itp w jakis tam sposob dzialaja na nasz organizm. Moze tobie akurat zaszkodzil? Telefonu np nie powinno trzymac sie blisko serca podczas rozmowy ...

Gość dziwny problemm
watpie, to nie bedzie to na pewno :/ pomoze ktos?

Gość To zależy ...
Według mnie możesz mieć wrzody np. na dwunastnicy, albo na innym odcinku układu pokarmowego. Powinieneś się przebadać i podjąć leczenie. Zmień odżywianie, a na pewno ci ulży. Oczywiście mogę się mylić, bo nie jestem lekarzem, to tylko przypuszczenia, bo wrzody lubią (ale nie muszą) "odzywać" się rano.

Gość dziwny problemm
dziekuje za odpowiedzi :)

Gość gośćpogodna
Witam, mam te same objawy podczas leżenia na wznak,tępy,uporczywe ból na wysokości przepony.Ciekawa jestem czy Pani(dziwny problem) wcześniej zgłaszająca problem, zdiagnozowała u lekarza objawy?