Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to cukrzyca ?

czy to cukrzyca ?

Polecane posty

Gość czy to cukrzyca ?

witam, męczą mnie bole glowy, często nie do zniesienia. Pół roku temu zaczęłam widziec źle, bolała mnie glowa, wiec myslalam, ze mam słabe okulary, poszłam je wymienić, ale jednak głowa nie przestala mnie boleć a wzrok znowu się pogorszył, widzę podwójnie, lub tak jakby czasami nie widzę. Do tego w stanie spoczynku czasami przeszywa mnie ostry klujący ból w okolicach serca. Ostatnio poczułam się źle na spacerze, bo prawie nic nie widziałam, zrobilo mi się słabo, oddech bardzo sie przyspieszył, a serce mocniej zaczeło być, ostatnio duz sikam, jem jem jem, ciagle chodze glodna, ale nie tyje, pomimo tak wzmozonego jedzenia, , ciagle mam nieprzyjemny zapach z buzi, nawet po 3 -4 krotynym myciu jamy ustanej..ostatnio przy mmiesiaczce zemdlalam... załamka.. czy to mzoe byc cukrzyca ?

Gość Mariusz Wachcc
Idź do lekarza. :) Nie ma innej rady .

Gość czy to cukrzyca ?
no tak, ale te bole glowy i tak dalej, czasami dretwieje mi reka, to nie sa obajwy cukrzycy ;p

Gość jhgdsvff
To równie dobrze może być tarczyca. Bez badan nikt nie będzie zgadywać.

Gość czy to cukrzyca ?
badania na tarczyce mialam, rok temu, nic nie wyszlo.. ale zauwazylam, jedną zastanaiwajacą rzecz. Jesli nie slodze i nie jem slodkiego czuje sie okropnie, tak jak pisalam wyzej. Jak tylko wypije herbate z cukrem, zjem chleb z dzemem, od razu czuje sie inaczej, nic minie dolega. dziwne .