Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexander32

Mam 32 lata i jestem zainternesowany praca w burdelu...

Polecane posty

Gość alexander32

Jestem mezczyzna,mam 32 lata i jestem zainternesowany praca w burdelu,prace chce podjac ze wzgledow psychologicznych jak i finansowych...sa takie burdele w polsce wogule ??? gdziekowlwiek,narazie to tylko pytania ale tak sie wlasnie zastanawiam...

Gość jestes za stary, kobiety
wola takich przed 30tka.

Gość W burdelu oszalałeś facet
Mamy 21 wiek, jak masz "branie" to najlepszym rozwiązaniem jest ogłaszanie się w internecie, ale to ma sens tylko w dużym mieście i nie koniecznie wiąże się z sexem, po prostu facet do towarzystwa a co klientka będzie chciała to już jej wybór, bo mogą być to wesela lub inne imprezy okolicznościowe, tylko trzeba być obytym i umieć się zachować, bo jak się zchlasz na weselu albo nie dasz rady w łóżku to se lepiej daruj...

Gość Alexander32
Powiem pisze o tej pracy... bo czasami mam tego wszystkiego dosyc... Powinienm byc ustawiony finasowo jak to sie mowi a nie jestem...tylko dlatego ze paru urzedasow pseudo politykow ma wszystko w dupie...czy mam mowic ze wszystko jest dobraze ze panstwo polskie okradlo mnie na wiele milardow zlotych i potraktowalo jak podrzedna szmate ktora mozna wyjebac za przeproszeniem do kosza..czy to jest taki kraj ??? ja nie wiem..kiedy nastapi ta laska panstwa polskiego ??? i dopiero teraz zauwazylem jak mozna czlowieka sponiewierac,zeszmacic i zrobic z niego posmiewisko przed wszystkimi...jak mozna miec wszystko w czterech literach.Jak wiele rzeczy jest niewazne...jak na wiele rzeczy mozna miec calkowicie pojechane...priorytetem jest dziadowstwo a nie to co wazne...] Soryy ale widzac takie cos,decyzja sama pcha sie na usta...