Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość że co ty

Do wszystkich nieudaczników uważających kobiety za "materialistki"

Polecane posty

Gość że co ty

Żalicie się tu jakie to kobiety złe, jak to tylko na kasę patrzą :D Żałośni jesteście ... Co wy sobie wyobrażacie ? że kobieta będzie utrzymywać dom rodzinę i jakiegoś nieroba co ma dwie lewe ręce do roboty albo w ogóle nie pracuje ? A jak kobieta by już zarabiała i nagle ona by zachorowała i nie mogła by pracować ? To za co utrzymalibyście dom, siebie i jeszcze na leczenia wzięli ? Mądrale :D Do roboty i się rozwijać, a nie marudzicie :D

Gość całą sytuację można obrócić
i wtedy dopiero widać o co się facetom rozchodzi

Gość WHYY ?
No w końcu ktoś mądrze tu napisał coś ;) Zaraz tylko się zlecą ci frustraci i prawiczki :o

Gość że co ty
No ale i tak to mężczyzna powinien dom i rodzinę utrzymywać... ba on sam powinien czuć taką potrzebę - to jest prawdziwy mężczyzna, zaradny i odpowiedzialny, a kobieta ma dbać o taki ideał i być dla niego zawsze najpiękniejsza :)

Gość PRAWICZEK_26lat
ja zarabiam 4,5 tyś może i dosyć mało, ale większość dziewczyn zarabia między 1200-1700zł to co mam je odrzucić z tego powodu ? napewno nigdy bym tego nie zrobił gdyby jakaś mnie kochała :P

Gość że co ty
Ja też zarabiam ok 4-5 tys witaj w klubie :)

Gość PRAWICZEK_26lat
czesc :P

Gość Maj o (Loch)ness
Materia żądzi sie swoimi prawami :D

Gość PRAWICZEK_26lat
swoją drogą zauważyłem taki coś: jak kobieta zarabia dobrze i facet to jest ok, jak facet zarabia dobrze, a kobieta słabo to jest ok, ale jak kobieta zarabia dobrze i facet słabo to już nie jest ok :P

Gość zawiedziony1410
zakładając taki temat argumentujesz za tym że kobiety są w pewien sposób gorsze, bo powinno się od nich oczekiwać mniej niż od mężczyzn większość facetów lubi jak ich kobieta nie pracuje bo to im daje gwarancję że od nich nie odejdzie nieważne jakimi by byli dupkami. ile tu tematów o tym jak kobiety cierpią przez swoich mężów, a jedynym powodem przez który się zgadzają na to jest to że nie są w stanie same przetrwać.

Gość Mula z ula
to kompleks krzywego fiutka u niektórych sie odzywa :P

Gość że co ty
no właśnie zwiedzony :D frajer jesteś

Gość zawiedziony1410
dobry argument ;-)

Gość że co ty
No tak :) to że ty taki pewnie jesteś to tym gorzej dla ciebie

Gość zawiedziony1410
pewność jest najbardziej pożądaną cechą, dlaczego miałaby mi wyjść na złe? :)

Gość że co ty
Bo mi ma wyjść na dobre :) zawsze tak jest

Gość zawiedziony1410
relacje międzyludzkie nie są grą o zerowej sumie, obie strony mogą skończyć na plusie

Gość że co ty
Teoretycznie :)

Gość Jak najbardziej zgadzam
się z autorką :) Taki obowiązek faceta i tyle :D

Gość Jak najbardziej zgadzam
Niestety rzadko tak jest ehh :( gdzie są prawdziwi mężczyźni ?

Gość Jolkakolka
Taki temat i tlyko 19 odpowiedzi ?! UPPPPPPPPP :D

Gość biedna ta autorka jest hehehe
zarabia, ale wciąż jest sama i tak pozostanie:D

Gość że co ty
Ja nie jestem sama :D

Gość mentaI cut
"większość facetów lubi jak ich kobieta nie pracuje bo to im daje gwarancję że od nich nie odejdzie nieważne jakimi by byli dupkami." racja "ile tu tematów o tym jak kobiety cierpią przez swoich mężów, a jedynym powodem przez który się zgadzają na to jest to że nie są w stanie same przetrwać." też racja. ale skoro sobie wybrały niedobrego chłopa to niech teraz cierpią za swoją głupotę :P

Gość korrooonna
Ruch feministyczny i wyzwolenie kobiet obudziło do zycia cały zastęp nieudaczników ktorzy jeszcze kilkadziesiąt lat temu nie mieli by nawet prawa spojrzeć na kobietę, teraz wyczuli szansę i jeszcze im mało. Kiedys facet ktory nie potrafił utrzymac rodziny był smieciem a teraz nazywa się nowoczesnym męzczyzną ktory liczy na przygarniecie przez kobiete. Mnie ten problem na szczescie nie dotyczy bo znam swoją wartosc, mam wspaniałego męza ale widze co się dzieje dookoła. Nie wiem jak mozna chciec zakładac rodzine z nieudacznikiem a pozniej oddawac kilkumiesięcznego niemowlaka do obcych ludzi do złobka bo facet nie potrafi przez te chociaz 2 lata utrzymać rodziny zeby niemowlę było przy matce

Ale tępa prowokacja. Nikt nie liczy, że będzie utrzymywany, przez kobietę. Wręcz przeciwnie "Arbeit Macht Frei" drogie panie. To wpewnym sensie sedno RÓWNOuprawnienia :D

"Co wy sobie wyobrażacie ? że kobieta będzie utrzymywać dom rodzinę i jakiegoś nieroba co ma dwie lewe ręce do roboty albo w ogóle nie pracuje" ­ Ale ty już stara dupa jesteś co sobie musi szukać faceta na poważnie a nie dziewczyna ze szkoły czy uczelni. A co do kasy to zarób sobie sama a jak masz dwie lewe ręce do roboty to chociaż naucz się gotować i obciągać w łóżku. Przydaj się jakoś.

A ja się zgadzam z autorką, widać, że kolega wyżej to jakiś tępak myśli że kobieta jest tyko od seksu i gotowania :D Ja np też umiem gotować i robić różne prace domowe i się tego nie wstydzę, trzeba się dzielić obowiązkami, a nie wszystko zwalać na 1 osobę :)

"A ja się zgadzam z autorką, widać, że kolega wyżej to jakiś tępak myśli że kobieta jest tyko od seksu i gotowania " ­ A ona uważa, że ty jesteś tylko od płacenia rachunków. W tym jej.

"A jak kobieta by już zarabiała i nagle ona by zachorowała i nie mogła by pracować ?" ­ Szkoda, że uczulenia na ogień nie masz. Mogłabyś do kuchni nie wchodzić wcale.