Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Mój tata przychodził do mojego pokoju co chwilę, gdy mój chłopak był u mnie

Polecane posty

i sprawdzał czy ja albo on przypadkiem nie trzymamy laptopa na kolanach :O mój ojciec usłyszał historie o bezpłodności :D ale przecież to dotyczy facetów i przegrzewających się plemników a u kobiety co się może przegrzać? :D p.s to oczywiście dotyczy historii z dawien dawna gdy miałam jeszcze chłopaka :)

Moja matka kiedyś kiedy był u mnie kolega aż trzy razy przychodziła podlać kwiatki :p najpierw patrzyła czy mają sucho :p potem za pół godziny podlewała, a za trzecim razem sprawdzała czy czasem woda nie leci :D Normalnie kwiaty mogłyby uschnąć na pieprz i nic by ją o nie obeszło :p

jeansy zabronione? :D przecież to bardzo naturalny material :) to co musiał nosić ? rajstopy? dresy ortaliony? :D

ponoc to prawda z tym laptopem i spodniami ...ogólnie temperatura....ale moim zdaniem to kwestia genetyczna ta płodnosc plus ewentualnie jakies choroby... to ma wplyw na plodnosc a te spodnie i laptopy to moze 1-2%

Jeansy podobno za bardzo uciskają jądra :p nosił jakieś takie luźne portki z innego materiału niż jeans, okropne :) za to teraz chyba wyrwał sie spod opieki mamusi bo widziałam jak szedł w jeansach :D albo ma dziewczyną i matka zaleciła mu jeansy jako antykoncepcję :D

no wiecie co :D niezłe te koncepcje :) ale dżinsy można też kupić luźne np. takie skejtowskie z krokiem w kolanie :) nikt nie każe nikomu nosić dupościsków :) chociaż ostatnio jakiś dresik w autobusie uskarżał się jakieś pani (nie wiem, to jego nauczycielka była czy kto?) że musiał założyć spodnie siostry bo jego gdzieś znikneły :D :O :O

Gość No to już wiemy po
kim masz problemy.