Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morszczynp

Odchudzanie przy niedoczynnosci tarczycy. Zapraszam

Polecane posty

Witam. Interesuje mnie byście sie wypowiadały jak udało Wam się zrzucić kg przy tej przypadłości. Jak przyspieszyłyście przemianę materii? Czy któras z Was stosowała dodatkowo jod? Jadła morszczyn pecherzykowaty? Zapraszam do dyskusji.

Jesli chodzi o mnie to zachorowałam 7 lat temu. Przytyłam przez ten czas 20 kg a mam 23 lata. Brałam wczesniej letrox ale kazano mi odstawić. Przez te 3 lata katowania sie dietami cwiczeniami 4 h dziennie schudłam 10 kg. Przy wzroscie 156 cm waze 58 kg. A waga sprzed choroby to 45 kg. Chciałabym jeszcze przynajmniej te 7 kg. Mimo ze moge jest bardzo zdrowo cwiczyc, waga ani drgnie. A jak mówie endykronolog ze chce schudnac to ona mi z tekstem ze nie musze. Od kilku dni jadam morszczyn pecherzykowaty, który ma duzo jodu i wpływa dobrze na przemiane materii. Zobaczymy. W lecie czeka mnie własny ślub a chciałabym dobrze w tym dniu wyglądać i cieszyc sie szczupła sylwetką. Ciągle jestem opuchnięta. Dlatego chciałabym sie dowiedziec jak Wy sobie z tym radzicie. Pozdrawiam

Gość thht
Czy ty widzisz co ty piszesz? Masz 23 lata. Zachorowałaś 7 lat temu. Przed chorobą ważyłaś 45 kg. Policz i pomyśl. 7 lat temu to ty miałaś 16 lat. Te 45 podejrzewam było w wieku 15 lat. W tym czasie się jeszcze rośnie, rozbudowują się biodra, a piersi tak naprawdę mogą rosnąć do 20 roku życia. To gdzie te 45 kg? Twoja waga bez zbędnego tłuszczu i wody, to prawdopodobnie 49-50 kg. Opuchlizna może być z leków, może powinnaś je zmienić. Zadbaj o wątrobę.