Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona bardzo mama

Krew w calym domu. Nie wiem co robic. Pomocy!

Polecane posty

Gość bananowakawa
zaskoczona bardzo mama - mój też wcześniej jeżdził na pupie, czesto też próbował robić kupę. Wet mówił, że to dlatego, że go to drażniło. Może niech jeszcze inny wet go obejrzy, poszukaj w necie opinii o wetach

Gość bananowakawa
zaskoczona bardzo mama - mój też wcześniej jeżdził na pupie, czesto też próbował robić kupę. Wet mówił, że to dlatego, że go to drażniło. Może niech jeszcze inny wet go obejrzy, poszukaj w necie opinii o wetach

Gość detektor kretynek
Biiip, biiip! Weszłaś do łazienki i było ok,jak wychodziłaś to nie zauważyłaś krwi? Dopiero na dziecku? Ale przecież z łazienki do pokoju szłaś K O R Y T A R Z E M gdzie była krew :O kiepskie prowo krowo.

uwierz mi ze nie patrzylam. Tel mi dzwonil i bieglam odebrac i dopiero jak odebralam lezal na szafce kolo lozka tam gdzie byly slady i przy tej stronie co lezal pies i jak odebralam i sie odwrocilam zobaczylam jak idzie dziecko z koniem i siada i wtedy zobaczylam nozki, zwlasza ta jedna taka czerwona i dopiero wtedy zaczelam sie rozgladac.

Gość jwhjdgjwgrjg
ja tak miałam kiedys, krew w całym przedpokoju, okazało się, że psu pazur wrósł w poduszeczkę palca i się rozbabrało i zaczęło krwawić, ale nigdy bym nie powiedziała, ze z wrosnietego pazura moze byc tyle krwi. Do weterynarza!!!!!!!

Gość a coś innego
dziwnego się w Twoim domu działo juz kiedyś ?

Jak maz wroci podjade z psem do weterynarza nich go zbada bo moze faktycznie cos mu sie stalo a moze wczoraj jak uciekl to cos sie stalo a my przegapilismy to. Jego dlugo nei bylo maz chodzil i szukal, ja juz do schroniska dzwonilam ale w koncu wrocil sam caly mokry, brudny, zmarzniety to bylo po 22 jak wrocil.

Gość qwejrfdcs
a na legowisku psa nic nie ma ? sprawdź dobrze

Gość Pudelek.pl
Za dużo głupich filmów, lepiej wymysł inna chistorie o dachach :O

Gość detektor kretynek
Miałaś jechać do mamusi,a siedzisz cały czas na kafe.

Gość iuyiiyiuuyy
Moim zdaniem jedynym logicznym wyjaśnieniem jest to, że coś sie stało psu. Dziecku na pewno nie, bo przyszłoby do Ciebie z płaczem i miałoby inne ślady, np. na ubranku. A pies nie zawsze "powie". Niech wet go dokładnie obejrzy, to wszystko się wyjaśni.

Gość iuyiiyiuuyy
Moim zdaniem jedynym logicznym wyjaśnieniem jest to, że coś sie stało psu. Dziecku na pewno nie, bo przyszłoby do Ciebie z płaczem i miałoby inne ślady, np. na ubranku. A pies nie zawsze "powie". Niech wet go dokładnie obejrzy, to wszystko się wyjaśni.

Nie ma legowiska bo nigdy w nim nie spal. Wiem ze to moze nie powinno sie tak ale on spi albo z nami w nogach lozka albo na fotelu albo na kanapie w salonie. ma miski przy drzwiach w praedpokoju i dywanik taki rozlozony ale tam nigdy nie lezy. A na lozku nic nie ma i na fotelu tez nie fotel bialy to by bylo widac, teraz spi na kanapie to zaraz sprawdze czy tam nic nie widac.

Gość Pudelek.pl
Historie

Gość swietnie, naprawde!
daj znac potem co wyszlo u weta. dodam do ulubionych i zajrze

Napisze. Mam nadzieje ze nic mu nie jest. Jak ostatnio bylismy to nam powiedzial weterynarz ze on juz jest stary a z jego medyczna przeszloscia to nie wiadomo kiedy moze odejsc. Mam nadzieje ze nic mu sie zlego nie stalo bo on juz tyle sie nacierpial w swoim psim zyciu. Mial nosówke i parawiroze i byl juz jedna noga na tamtym swiecie, potem mial operacje na przepukline, zapalenie uszu, a ostatnio jeszcze cos nie tak z pup no i infekcje oczu i nosa to ma nagminne. Tylko chorób na takiego malutkiego pieska to bardzo duzo.

Gość qwejrfdcs
hmm a krew mu z nosa może leciała temu psu? pewnie ma czarny nos i zlizał to sobie i niewidac? ;/

Gość swietnie, naprawde!
rozumiem Cie. moja kotka ma dopiero 2 lata a juz choruje przewlekle na nerki, ciagle ma kroplowki, pobieranie krwi, leki, meczy sie jak nie wiem i tez mi jej szkoda bo jest kochana.

Nosek ma czarny. Nawet nie wiedzialam ze psom mzoe krew z nosa leciec. Od czego tak by sie moglo dziac? Ale nie wyglada na chorego. Przyszedl leza z dzieckiem na lozku i sie bawia. Jest taki jak zawsze.

Gość qwejrfdcs
hm no może psu lecieć krew tym bardziej że mówisz że jest stary i ma problemy często infekcje może mu leciała wcześniej już tylko mniej i zdążył zlizać ? :/

Sprawa wyjasniona. Dziecko zdjelo skarpetki i podstawia mi nózke i mówi ziazi zazi. Ogladam i nic tam nie ma, ale ono dalej ze ziazi. Posadzilam na parapecia ogladam dokadnie rozkadam paluszki a tam miedzy palcami spore rozciecie. Nie zauwazylam tego bo stopy ogladaam ale nie patrzyam miedzy paluszki a jak ma scisniete to nic nie widac. To std ta krew. Uf przyznaje ze panikara ze mnie ale tak sie przestraszyam. Juz zdezynfekowana ranka. Jak mi ulyo i wszstkie emocje opadly. Dlatego krew bya tylko na nózkach a na raczkach bo pewnie sobie tam grzebalo miedzy paluszkami i roztarlo.

Gość milutka_____
a może pies coś zeżarł i tak rozmazał. Dlatego nie miał śladów, poogladaj jego paszcze w środku :)

Gość qwejrfdcs
ehh no to dobrze że już wyjaśniła się ta zagadka :) dajmy spokój psu hee :)

Gość olk
Tak czułam że to ma związek ze stopą ,ubieraj kapcie dziecku i odkurz .

Gość adaokłamywana9000
na pewno krew pochodzi z jakiejs jamy ciała. jesli dziecko nie miało w nosku zaschłej krwi, to tylko piesek moze byc zrodłem. A czy jak wchodzilas do lazienki pies lezal na łozku na bialej poscieli? I jak wyszłas to lezal nadal? czy moze jak wchodzilas do lazienki lezal np. na podlodze... siebie mogl wylizać, a na podlodze slady zostaly... dzkoda ze Twoj bobas nie moze Ci powiedziec... bo zagadka byla by rozwiazana :)

Gość adaokłamywana9000
Ufff... :) czyli dzidzia pomogla w rozwiazaniu zagadki :)

Gość no nie zartuj.
z malej ranki miedzy paluszkami tyle kropel krwi? jak pisalam ok 1-1,5 cm krople? Autorko nie sciamniaj juz. Jakby sobie dziecko dlubalo w ranie to by mialo paluszki we krwi a przeciez nic nie bylo. Po za tym jak bys postawila go w brodziku czy wannie a napisalas ze go umylas to by zaschnieta krew poplynela. Zajmij sie czyms pozytecznym

Gość brak apetytu na innych
pies i dziecko w domu, nie slyszalas o przypadkach pogryzienia przez psa dziecka!!!

Pisaam ze mialo raczki i nózki we krwi. Ranka jest faktycznie niewielka ale dosyc geboka. Ciekawe w jaki sposób sobie j zrobilo bo wczoraj odkurzalam i zmywalam podloge, a wszystkie ostre rzeczy sa pochowane. Chyba ze o cos zawadzilo nozka i sie rozciela skóra.

No i w wannie oczywiscie ze krew popynea ale mialo brudne nózki stopy dokladnie i umazana kostk i raczki wiec bylam pewna ze to z tego. Pies dziecka nie pogryzl. On j uwielbia i juz nie raz stawal w jej obronie. Od kiedy sie urodzila to nie odstepuje jej ani na chwile. Jak byla mala i spala w wozku to lezal pod wozkiem i pilnowal. A ona tez kocha psa i mimo ze jest malutka to mu krzywdy nie robi. Bardzo delikatnie go glaszcze a jak widzi ze psia miska pusta to mi ja przynosi zebym nasypala jedzenia. Pierwsze slowo jakie wypowiedziala to bylo imie psa wiec akurat czego jak czego ale tego ze cos sobie zrobia to sie nie boje. Piesek jest malutki wazy 2,5 kg wiec nie zagryzie mi dziecka nie ma takiej mozliwosci.