Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletkkka

NIE KAZDA DZIEWCZYNA ZASLUGUJE BYC ZONA

Polecane posty

Gość tabletkkka

wkurza mnie wymagania facetow: musi byc z dobrego domu, najlepiej dziewica, nie spozywac alkoholu, nie palic, wyksztalcona, powsciagliwa itp. bedac ostatnio na weselu pewien "przecietniak" nie pozwolil wypic swojej dziewczynie kieliszka wodki- podczas gdy innym dziewczynom polewal. zapytany dlaczego odpowiedzial "zone trzeba sobie wychowac". wkolo niego inteligentni kulturalni mezczyzni podsmiewali sie z niego polewajac alkohol i dobrze bawiac sie ze swoimi dziewczynmi/zonami. tez tak myslicie jak ja ze faceci najmniej warci maja najwieksze wymagania?

Gość (nie)boszczyk maz
cóz... ten kij ma 2 końce drugim zwykle dostaje sie po grzbiecie :)

Gość tabletkkka
ja jestem w stanie zrozumieć jeśli facxet ma trabsanta, wtedy ok można wymagać!

Gość zuuska90
Pożegnałabym faceta, który próbowałby mnie ustawiać. Sytuacje z alkoholem są dość powszechne i zawsze mnie śmieszą, zarówno, gdy to dziewczyna zabrania pić swojemu chłopakowi, jak i on jej.

Gość tabletkkka
dokladnie. sytuacje z alkoholem sa smieszne- od razu widac ze jest jakis problem (czesto z glową). wg mnie takie wymagania jak ten chlopak wyzej opisany przeze mnie maja faceci ze srodowisk patologicznych, napatrzyli sie na "rozne zle zachowania" i za wszelka cene szukaja kobiety idealu.

Gość zuuska90
Też mi się wydaje,że takie osoby albo same mają problem z alkoholem albo ktoś z ich bliskich i nie rozumieją tego,że można pić z umiarem i nie robić później głupot. Mój chłopak sam nie pije, ale na szczęście nigdy nie miał do mnie pretensji nawet jak się upiłam :D

Gość tabletkkka
ej ty wyzej: nie myslales o wizycie u psychiatry- niestety glowa zle ci pracuje