Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noboteraztosamniewiem

Mam zone a ona 18 chce

Polecane posty

Mam 37 lat żone i troje dzieci,przystojny wysportowany z dobrym zarobkiem.zdarzalo mi sie zdradzic zone,ona nigdy sie o tym nie dowiedziala,miedzy nami jest ok.jestem typem kobieciarza,uwielbiam kobiety.duzo jezdze po polsce i to wlasnie podczaz wyjazdow spotykalem się z innymi. A teraz atakuje mnie sąsiadka z osiedla. Ma 18 lat a wygląda jak modelka.sliczna i sexy.no suka ze szok! znamy sie 6 miesięcy. Wczoraj dala mi do zrozumienia ze moge ją miec.Czy powinienem pchać sie w romans pod domem? Dodam ze ona mieszka 600 metrow odemnie.

Gość dfghj___
Znasz przysłowie: Tam gdie żywiosz tam nie j...biosz. Ot i cała mądrość życiowa w jednym zdaniu.

za blisko i łatwo o ploty ....tez raz drugi bzykniesz pozniej nie bedziesz chciał to taka głupiutka 18 latka moze sie mścić ze ja dalej nie pukasz i moze wygadac

Gość reno59
Ja też szukałem dziury w całym,ale najlepiej było kiedy sobie sam ulżyłem i nic mnie to nie kosztowało.Nie warto szukać gdzieś,jak ma się własną,ale ja to zrozumiałem za późno.Teraz mam drugą kobietę i jestem szczęśliwy.Moje 28 lat małżeństwa poszło na marne.

Gość nadina..
"Wczoraj dala mi do zrozumienia ze moge ją miec" a jak to sie robi bo właśnie sama nie wiem i bardzom ciekawa ?

Czekała na mnie na klatce, wszedłem, a ona rozchyliła poły płaszcza. Pokazała mi się cała naga i stwierdziła, że jak mam ochotę, to mogę ją mieć. Takie trudne tępa flanelciu ?

Gość a co ty pomaranczowy
dumasz wszystko co na drzewo nie ucieka?

Gość no widac wlasnie
ze jestes niewyżyty laski przed toba uciekaja?

Gość barnej
Stary - normalnie powiedział bym szarp jak Reksio boczek! Ale za blisko mieszka. Za blisko. Za duże ryzyko chłopie. Zdecydowanie.

Gość ruchasz wszystko, powiadasz?
pieski, papugi, młodego sąsiada z naprzeciwka... lubisz być ruchany w japę, Pomarańczowy?

Gość pomaranczowy a ducha janusza
wyruchasz? czy juz to zrobiles?

Gość barnej
Noboteraz... A żona jak? Stara, spasiona, zaniedbana, oziębła? Czy po prostu lubisz puknąć coś obcego?

Gość pomarańczowy a ciasna masz
dopke?

Gość ruchasz wszystko, powiadasz?
nie wykręcaj kotka odbytem, Pomarańczowy...wiem, że ciężko jest mówić o swoich preferencjach...spotkajmy się a świat gejowskiego seksu już nigdy nie będzie stanowił dla ciebie niezrozumianej a jakże pożądanej tajemnicy...😘

Gość mlody chetny na pomaranczowego
pomarańczowy czy ukrywanie sie nie stanowi dla ciebie dużego kłopotu? dlaczego boisz sie przyznać ze jesteś gejem? kogo się boisz?janusza?

Gość HAHHAHHA
Noboteraztosamniewiem nie ściemniaj ramolu

Wczoraj znowu sie z nią widzialem,byla ubrana jak dziwka:)ona normalnie poluje na mnie.ale nie będę jej pukal.ona ma 18lat i na bank będzie chwalila się kolezankom,prędzej czy pózniej moja sie dowie.tym bardziej ze jak ją stukne to się dopiero spotkanka zaczną.nie nie nie! JA NIE MOGE JEJ RUUCHAĆ

Najgorsze jest to ze ona chyba jakas taka zakochana.ciągle maslane oczy.jak ją stukne to dopiero cyrk pod domem będzie.najgorszy koszmar faceta,zakochana 18nastka pod oknami żony:)!!!juz to widze:) dlatego NIE NIE NIE nie bedzie bzykania slicznej suczki!

Barnej-dobra rada:)za blisko.A moja to tez niezla sztuka:) ale lubie czasem cos innego.tylko numery w samochodzie albo gdzies na szybkiego to mnie raczej nie interesują.lubie np. W hotelu na noc przy dobrym winie laskę pomęczyć:)

Gość Fazimodo
Dlaczego ja nie mam takich problemow? :(

Gość maolata01
nie kazda 18 stka sie chwali itp.. a autor tego forum .. . to do ciebie przekaz...po co z zoną jestes jak cie nie zadowala , bo jak by bylo innaczej to bys nie sypial z innymi i na inne patrzal ... patrzec sobie mozesz .. ale jak zdradzasz to zostaw zone ... bo ty z zona szczesliwy na pewno nie jestes ... bo caly czas szukasz kogos innego i to przez zdrady pokazujesz :D PS . ja mam mniej niz 18 a sie nie chwale kogo zalicze .. a lubie zonatych :)