Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość miedzymlotemakowadlem

Rozdarcie

Polecane posty

Gość miedzymlotemakowadlem

Witajcie drogie koleżanki i oczywiście koledzy! Ostatnio mam pewne rozdarcie uczuciowe, jakkolwiek to stwierdzenie może być niepoprawne, inaczej tego nazwać nie potrafię. Mam wielką nadzieję, że któraś z Was będzie w stanie mi pomóc/poradzić. Borykam się z moim problemem już od jakiś dwóch tygodni i nadal jestem w kropce. Żeby nie owijać dłużej w bawełnę, opowiem pokrótce o co chodzi. A ponieważ nie mam uzdolnień humanistycznych streszczę sytuację w kilku zdaniach. Jestem z chłopakiem już prawie 4 lata, bywały chwile dobre, ale też takie, o których wolałabym zapomnieć, jak w każdym związku. Sęk w tym, że poznałam pewnego chłopaka na studiach i niestety z dnia na dzień utwierdzam się w przekonaniu, że pałam do niego coraz większym zainteresowaniem, oczywiście jest to za wcześnie, żeby mówić o zakochaniu, ale jakieś wyższe uczucie jest, nie mogę w to wątpić. I tu leży mój problem, mój facet zaczyna wspominać o ślubie! A ja myślę o Łukaszu. Co gorsza widzę go codziennie na uczelni, rozmawiamy, on chce się umawiać, czasami chodzimy do biblioteki się pouczyć itd. Jeszcze się z nim nie spotkałam poza murami szkoły, ale przecież nie mogę go wiecznie zbywać (nie mogę/ nie chcę , sama już nie wiem). Sytuacja nie byłaby tak dramatyczna, gdyby nie fakt, że kiedy wracam do domu, czeka na mnie mój chłopak z sercem wypełnionym miłością do mnie. Pomimo iż kocham mego chłopaka, myślę o Łukaszu, jakkolwiek wydaje się to nienormalne, niemoralne i godne pogardy, nie jestem w stanie zastopować moich uczuć, mimo, iż bardzo tego chcę. Pomimo, iż historia może Wam wydać się błaha i warta pogardy proszę o podejście do tematu z należytą powagą, gdyż chcąc nie chcąc ta sytuacja nie jeden raz zdejmowała mi sen z powiek.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować