Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabra_bum_

pytanie o pecherzyk graffa i faze lutealna

Polecane posty

Gość abrakadabra_bum_

lekarz stwierdzil obecnosc dominujacego pecherzyka 20mm i nastepnego dnia przewidywal owulacje (testy owu pozytywne) pekniecie pecherzyka nie jest potwierdzone moje pytanie czy jezeli pecherzyk nie pekl i zamienil sie w torbiel to okres sie opozni? czy okres powinien nadejsc 14 dni po owulacji? jestem teraz dokladnie 14 dni po owulacji (jak pisalam nie potwierdzonej) i okresu nie ma..

Gość Perw w przelocie XV
"moje pytanie czy jezeli pecherzyk nie pekl i zamienil sie w torbiel to okres sie opozni? czy okres powinien nadejsc 14 dni po owulacji?" Jeżeli nie pękł to owulacji nie było. Poza tym długość fazy lutealnej nie musi wynosić koniecznie 14 dni. Jeżeli nie pękł to prawdopodobnie okres się spóźni.

Gość abrakadabra_bum_
dziekuje

Gość sislou
Prawidlowo dlugosc fazy lutealnej jest stala u danej kobiety ale nie musi miec 14 prawidlowo to jest 12-16

Gość abrakadabra_bum_
dzisiaj mija 16dpo albo 17dpo a okresu dalej nie ma... czy mozliwe ze test nie wykrywa ciazy? czy jest mozliwa 20 dniowa faza lutealna?

Gość abrakadabra_bum_
dzisiaj mija 16dpo albo 17dpo a okresu dalej nie ma... czy mozliwe ze test nie wykrywa ciazy? czy jest mozliwa 20 dniowa faza lutealna?

Gość abrakadabra_bum_

Gość jest mozliwa
pewnie ze tak, kazdy cykl jest inny, mozesz byc tez w ciazy, zrob badanie krwi beta hcg