Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowa mama...

Moje 3-letnie dziecko budzi się w nocy po 3-4 razy... już nie daję rady

Polecane posty

Gość maskara, chyba
bym sie pociela jakbym nie mogla sie wyspac. tez mi sie wydaje, ze powinnas odpuscic codzienne suoer sprzatanie i niewiadomo co,a corke moze wieczorem przemeczyc spacerem, czy czyms.

Gość gość
Mój trzyletni synek też się budzi w nocy. nie chce jeść,pić, anu nic innego piza przytuleniem się. To bywa bardzo męczące,ale wiem,że minie:) Starszy syn pierwszy raz całą noc przespał w wieku czterech lat:) jedyne co mozesz zrobić, to cierpliwie czekać. W końcu się wyspisz :) Życzę powodzenia!

Gość gość
Widze ze ludzie pochamowan nie maja co na odpowiedzi, jak juz to nie odpisujcie i cieszcie sie ze wy tak nie ma cie a gdy dziecko nie spi w nocy to napewno nie od rozpieszczenia kto tak napisal jest skonczonym idiota, widac jak ktos swoje dziecko wychowuje najlepiej zeby cicho siedzialo i nie jadlo, to jest porazka, Ja mam synka 3 letniego od roku czasu mi sie zrywa w nocy godzina 24,01,03,04 a o 0,5 mam pobutke i co mam zrobic psycholodzy okreslaja to na nature i przezywanie z przedszkola a w dodatku caly dom mam na glowie i prace i wcale nie jestem zadowolona spie po 3-4 godziny i w tych godzinach mam zrywke, porostu trzeba to przezyc, albo isc do neurologa na przeswietlenie czaszki my tak mielismy i zrobic badanie na owsiki i na adhd pozdrawiam serdecznie i zycze spokojnej nocy bo to i pani szkoda bo sie pani meczy i szkoda dziecka bo to nie jego wina napewno by chcial spac tak sama jak pani cala noc.

Gość Edi

A mnie sie wydaje ze to zima tak dziala na te dzieciaki, nie maja sie gdzie wybiegac i nie sia spiace 🙂

Gość porada1-¥€^#@@

sprobuj podac mala dawke magnezu na noc 80mg mam ten sam problem

braki suplementow moga takie wybudzanie powodowac