Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamiiiiii

dziecko 9 miesiecy nie chce jesc

Polecane posty

Gość mamiiiiii

jeszcze dwa tyg temu bez problemu jadło kaszki zupki najpierw odmawoało jesz zupy teraz i kaszek nie chce . zalamka

Gość Maki5
to daj cyca

moze ząbkuje? a jesli nie ...to sprobuj mu dawac wtedy kiedy ty jesz i to co ty jesz...na takim samym talerzyku....

Gość mia456
Jeśli wogóle nie chce jeść to może jest chore-Moje dziecko gdy miało zapalenie ucha to wogóle nie chciało jeść,drugie przy infekcji dróg moczowych nie jadł bo go brzuch bolał miał wtedy parę miesięcy-Najlepiej pójść do lekarza bo to jeszcze małe dziecko.

Gość mamiiiiii
Tak zabkuje od 6 mc zycia , ale raczej wczesniej problemow z jedzeniem nie bylo. Poszłam z mała do lekarzanie stwierdził nic złego po tygodniu poszłam ponownie bo wydawała mi sie jakas nie taka - przestała jesc zupki okazało sie ze ma czerwone gardlo , dostała antybiotyk po dwóch dniach brania antybiotyku doszedł katar poszłam ponownie do doktorowej kazała brac antybiotyk dalej tak zeby były pełne 7 dn teraz mija dwa tyg jak ma katar , a i w miedzyczasie zaczela odmawiac również kaszki - troche je ale bardzo malo i troche z piersi , ale jst jej trudno ciagnac z zapchanym nosem - na katar nie dostala nic procz wody morskiej i mam odciiagac gila. Byc moze dlatego tak slabiutko je ale to juz trwa 3 tyg :/ A ja jestem umordowana i ledwo zyje

Gość mia456
Przy katarze większość malutkich dzieci nie chce jeść.Mój synek też ma katary po dwa tygodnie i wtedy też odmawia nawet swoich ulubionych rzeczy. Teraz już na 5 lat ale od małego często ma katary tylko że sama woda morska nie pomaga. Niemowlakowi można zrobić inhalację to trochę pomaga. Gdy mój synek ma długo katar to wkońcu dostaje krople do nosa z antybiotykiem -takie do zrobienia w aptece.A co do jedzenia to niestety musisz dawać jej dawać częściej ale po parę łyżek. Nie martw się wszystko wróci do normy-Ale na katar radzę coś wiecej żeby nie skończyło się zapaleniem oskrzeli.

Gość mamiiiiii
poczekam do poniedzialku jak sie nie poprawi to pojde do lekarza .Dzieki za odp