Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadiax

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam pewien problem od pewnego czasu spodobał mi sie w szkole chłopak. Ostatnio jak szłam z kawą na zajęcia powiedział do mnie: ( z kawa na lekcje oj nie ładnie ) zaczęłam się śmiać i powiedziałam ,, ładnie, ładnie'' coś powiedział jeszcze,ale niestety nie usłyszałam bo zawołała mnie nauczycielka Jestem ciut nieśmiała nie tak jak inne dziewczyny że puszczą oczko, zaczepią np na fb czy nawet zaproszą. Bardziej mówię że to facet powinien robić pierwszy krok i zaczynać wszystko. Może jakaś mała rada dla mnie co mam zrobić. Czy dać spokój i jedynie cieszyć wzrok nim jak widzimy sie na korytarzu czy może coś zrobić. Jak pokonać nieśmiałość?? Co działa na facetów ????

Gość kkljk
Jezu co za problemy... dziecko a tydzień Ci przejdzie, lepiej weź się za naukę, bo w Polsce z praca krucho, albo lepiej ucz się języków, żebyś mogła wyjechac i pracę znaleźć za godna kasę.

To jest problem bo ja szukam miłości faceta który będzie dla mnie wszystkim. Praca to jest nie problem bo w każdej chwili mogę wyjechać mam rodzinę zagranicą a jak nie to w Polsce mój tata ma firmę więc o to się nie muszę martwić. No i dzieckiem też już nie jestem bo swoje lata mam to nie jest zwykła szkoła to są studia, a jakos po tygodniu mi nie przeszło ten chłopak jest wyjątkowy ostatnio nawet był na tej samej imprezie co ja niestety nic nie mogłam zrobić bo już wychodziłam :(