Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ochote na cos dobrego

nie mam pomysłu na obiad

Polecane posty

Jest 15.40 - a ja jeszcze nie zjadlam obiadu. Fakt,że zwykle jem tak późno,bo wstaje ok 10,no ale bez przesady. Na śniadanie zjadlam 2kromki chleba o niskim ig,jedna z serkiem topionym,druga z szynka i pomidorem i 2 frankfuterki. Na 2 śniadanie mały gołabek,a teraz jabłko. Chyba niezbyt to zdrowe,ale mam kryzysa bo od 6tyg prowadze diete cukrzycowa-jestem w 34tc. Od 6 tyg na sniadania i na 2 śniadanie czarny chleb lub wasa z szynka i pomidorem,na obiad zupa,albo surówka,i cycek z kury na parze,albo ryba, czasem 2ziemniaki,podwieczorek jabłko,a kolacje znow ta tektura z szynka. Bleee Może ktos ma jakas propozycje na ten przeklety obiad? Miałam faze na makaron razowy z twarogiem ale po nim cukier mi wzrasta. Pomóżce! Pytanie dla tych,ktorzy stosuja np.diete o niskim indeksie glikemicznym.

Gość odchudzajaca się Marlenka
Ja zjadłam kaczkę, wbrew pozorom to dietetyczne danie. :classic_cool:

Tłusta,blee;-)Ale dzieki z podbicie:-P

Nim do sklepu sie wybiore bo o ile papryka jest to mielonego nie bardzo:-). Niemacie pojecia jak to ciężko tak-niby 1 raz w życiu moge sobie dogodzić a tu guzik,trzeba uważać. Pewnie znów zrobie cycka w papirusie i sałatka z pekińskiej. Blee