Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa prawda

gdzie jest temat o muzulach gwalcicielach

Polecane posty

Gość prawdziwa prawda

say smoluchowa wykasowala ?

Gość prawdziwa prawda
mialam tam tej say dac prace,przestraszyla sie ? lepiej u kozojebycy jednak dawac sie obmacywac ?

Gość jak oszolomy pisaly
to topik trwal, ale jak zaczeto wykazywac konkretne argumenty przeciwko muzulmanom to topik wykasowali, tak to jest poprawnosc polityczna, bo nie wiedza co sie dzieje w europie zachodniej, przymykaja oczy dopoki ta banda nie bedzie w wiekszosci i nie pokaze do czego sa zdolni.

Gość prawdziwa prawda
na szczescie takie say do polski tych swoich kozojebcow nie sprowadza, same tam musza mieszkac w chatach z gowna wielbladzielgo.

Gość Say NO to racism
Witaj zmywareczko :) Nic nie kasowałam. Nie jestem moderatorem. Jak ci dzien na zmywaku minął w zimnej Anglii? U nas gorąco, siedzimy z mężem i popijamy piwko. Widok za oknem boski. Dubaj jest piękny ;) zwłaszcza nocą. Za pare dni wyjeżdżamy do Polski na Święta :) A jak u ciebie? Czerwone cegły, śnieg i w dodatku musisz sie męczyć biedulko w mokrej pracy za minimalna stawkę. Tania siła robocza z Polski ;) Tylko uważaj jak będziesz leciała tym swoim Ryanairem czy innym szmelcem, zeby ci czasem jakieś czarne dziecko nie usiadlo koło ciebie. Jeszcze tam popuscisz w gatki ze strachu i smrodu narobisz... ;)

Gość prawdziwa prawda
witaj arabska dziwko uwazaj z tym piwem bo za niego wyruchaja cie od gory do dolu a pozniej na dzwigu powiesza ciebie za cipe a chlopa za jaja. Ps 100 razy pisalam ze nie mieszkam w GB, ale do ciebie tlumoku to nie dochodzi. Masz pozdrowienia od mojego meza, pytal sie kiedy zaczniesz prace u nas, bo koszul od groma czeka na prasowanie. Twojego starego wezmiemy do ogrodniczych prac, ogrod jest spory, nawet zima bedzie mial co robic, wiec jak ?

Gość do say no to rasizm
http://www.barenakedislam.com/2012/06/04/tunisia-is-cutting-off-the-heads-of-christians-part-of-their-new-democratic-revolution/ lubisz takie klimaty? tolrancyjna idiotko? zobacz co muzulmanie robia z muzulmanami ktorzy przechodza na chrzescijanstwo, czy ktos wiecej po tym ci sie z nim stalo, wyrzeknie sie islamu? to jest ich tolerancja...

Gość Say NO to racism
Kochanienka emigracjuszko z UK : ze swoją kultura osobista możesz nam najwyżej buty czyścić ;) Ty masz męża? To ktoś chciał ożenic sie z taka agresywna menelką? O.O Cóż, jak widać swój swego znajdzie... Robicie własnej roboty bimber w domu i sprzedajecie na rynku? :P Lepiej szoruj te talerze i gary, bo na bilecik do PL trzeba zarobić, zeby we wsi sie pokazać na Święta :P Znudziło mi się już pisanie do ciebie. Nie mam zamiaru znizac się do twojego poziomu. Masz niezłe kuku na mózgu. Że tez taka hołota jak ty powyjezdzala do UK... Sami kryminaliści i kryminalistki :/ Możesz sie dalej produkować w przerwach miedzy zmywaniem garów a szorowaniem kibelkow hotelowych. Nie wnosisz nic do dyskusji oprócz rynsztokowej paplaniny. Swoją gadką udowodnilas jedynie, ze opinia o Polakach w UK jest prawda. Samo najgorsze dno. Żegnam ozięble. Bez odbioru zmywareczko 🖐️

Gość te wycieruchu arabski
ty swoim chamstwem i prostactwem udowodnilas jaki sort panienek wiaze sie z arabusami - najgorsze dno. Dobrze wiedziec, aby potem nie wplacac kasy kiedy pojawiaja sie apele o ratunek, iedy juz maz zacznie lac i zabierze dzieciaka.

Gość malpka z pakistanu
http://pokazywarka.pl/45igaz/ http://pokazywarka.pl/45igaz/ http://www.kujawy.com.pl/kumbria/ http://imgur.com/a/izbvk http://youtu.be/1HNY-T_rvIY http://youtu.be/cwV5xYDe74k Paki skrót nabyte obrazliwe konotacje w 1960 roku, kiedy uzywany przez brytyjskich tabloidów w odniesieniu do przedmiotów bylych panstw kolonii w sposób uwlaczajacy i rasistowskich. W nowoczesnej brytyjskiej uzytkowania "Paki" jest zazwyczaj uzywane w uwlaczajacy sposób jak etykiety dla wszystkich z Azji Poludniowej, w tym Indian, Afganczyków i Bangladeszu. W mniejszym stopniu, okreslenie zostalo zastosowane jako rasowe slur wobec Arabów i innych bliskowschodnich wygladajacych grup, które moga przypominac Poludniowej Azji. Podczas emigrantów wielu latach 60 byly równiez nazwany jako "czarny" do dalszego segregrate je od bialej spolecznosci. Niektórzy twierdza, ze taki podzial nadal istnieje w czesciach Anglii. W ostatnich czasach nastapila tendencja przez drugiego i trzeciego pokolenia brytyjskich Pakistanczyków odzyskac slowo, tak, ze moze on byc stosowany w mlodej brytyjskiej spolecznosci pakistanskiej, ale nie przez osoby z zewnatrz, w tym Indian i Bangladeszu. ciapaty (obrazliwie) {m.} Paki (offensive) {rzecz.} kilka przykladow pakusow(brudasow,ciapoli jak kto woli,oraz szkaradnych polczyn) http://pokazywarka.pl/45igaz/ polecam film pt. Obca / Die Fremde (2010) teraz cos romantycznego o naszych gwiazdeczkach dailymotion.com/video/xh17oj_darling-i-lowe-ju-1-3_lifest yle Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym http://youtu.be/m1O1IEMJcO4

Gość Say NO to racism
Ale mój mąż jest Polakiem! Pisałam już o tym kilkakrotnie :o Ale zmywareczka z UK tupie nóżkami i ubzdurała sobie, że jestem z jakimś Arabem, tylko dlatego, że mam wiecej kultury i ogłady od niej. Ciemnogród totalny. Zakompleksieni neonaziści ze zmywareczką na czele ;)

Gość vsishjsvshs
Co to jest zmywareczka? Przecież Polacy na zmywaku Juz dawno nie robia. Dziewczyn nie biorą na zmywak bo to ciężka robota.

Gość Say NO to racism
Na początku chcialas mi wcisnąć, że mój mąż jest Arabem a teraz wciskasz, że jak to było: " nie mieszkam w Dubaju tylko marze aby sie tam dostać"??? Wtf? O.O Nie rozśmieszaj mnie. Według mnie możesz sobie nawet wyobrazac, ze mieszkam na Syberii, mam męża z Somalii i sprzedaje cebule na targu. Mam to gdzieś :P Nie zmienia to jednak faktu, ze zmywareczka jak i reszta "Polaczkow" z UK to banda ksenofobów, meneli i neonazistów. I w tym jest cały problem. Póki będziecie gnebić inne nacje, sami będziecie najbardziej nielubiana nacja na świecie. Poza tym, Polacy w Dubaju, których poznałam, tacy nie są. Są jakby... Hmm z innej gliny. I tez są tutaj rożne małżeństwa, bo ambasada co jakiś czas organizuje spotkania w Abu Dhabi. Znamy wiele polskich małżeństw i kilka mieszanych, tzn. Polka z Arabem czy Polka z Hindusem. Wszystkie polskie pary maja dokładnie takie samo spojrzenie na świat jak my. I w życiu nie przyszłoby nam wyzywać koleżanki, która ma męża Araba oraz jej dziecko... I wszyscy nasi znajomi jak jeden mąż mówią, że Polonia z UK to ta z gorszego sortu. Boli was? Trudno. Sami sobie zapracowaliscie na taka opinie ;) To forum jest foskonałym tego przykładem. Weszłam tu, żeby sie przekonać, ewentualnie pogadać z wartościowymi ludźmi. Niestety nie znalazłam ani jednej osoby. Co czytam to tylko ciapaty, brudas, pakol... Szkoda gadać. Do swojej listy rasistowskich słowek dorzuccie jeszcze POLACZKI. ;) My, Polonia z Dubaju, na szczęście nie musimy obcowac z ludźmi takiego sortu... ;)

Gość do say no to rasism
podobal sie filmik, a co do zmywakow nic o mnie nie wiesz, prawdopodobnie to ty wyrwalas sie z jakiejs wsi na zachod i nie potrafisz myslec racjonalnie, podoba ci sie jak te zwierzeta gwalca 11 letnie dziewczynki? zobaczymy jak ty bedziesz miala corke, to pewnie ja sprzedasz jakiemus arabusowi, bo ty jestes takim typem kobiety, co to la faceta zrobi wszystko.Narazie prawo szariatu stosuja tylko wobec swoich corek, ktore chca zyc na modle europejska i pomagaja im w tym nie to inny jak wlasne ich zony, ty pewnie jakbys byla z a rabem to tez zabilabys wslana corke, gdyby maz ci kazal. W szkole mojego syna na poczatku roku pojawily se dwie dziewczyny z rodziny muzulmanow, 12 letni dziewczynki, oczywiscie ubrane w szmaty od stop do glow, a ze to prestizowa szkola z tradycjami, zazadali od rodzicow kategorycznej zmiany ubioru na mundurek szkolny. Nie zgodzili sie, wiec juz te dziewczyny tam nie chodza. Nie potrafia sie dostosowac do kanonow europejskich, sprobuj cos takiego zrobic w ich krajach. Domagali sie sie niedawno budowy meczetu wieszego od anglikanskiej katedry, potem byloby tylko gorzej. Sprobuj w ich krajach wybudowac nawet najmniejszy kosciol, to zobaczysz co zrobia. Tam chrzescijanie sa przesladowani. Ty zwierzetom w osiedlaniu sie w europie pomagaja wlasnie takie kobiety jak ty, masohistki, ktore nie potrafia brac swojego zycia w swoje rece, tylko ktos im musi go zorganizowac, nie maja pasji, daja sie manipulowac i chca za wszelka cene byc potrzebne, bo inaczej traca sens zycia. Takie kobiety jak ty nie powinny miec corek, bo zaganiaja je do roboty, kolo siebie i rodziny. Leniwe i ograniczone, a gdy staja sie tesciowymi to sa najgorszymi na swiecie. Szykanuja i nienawidza innych kobiet, a szczegolnei takich co chca isc swoja droga i zyc jak wolny czlowiek. Emily Davidson nie musiala walczyc tylko z mezczyznami o prawa kobiet, ale wlasnie z takimi ograniczonymi kobietami jak ty, ktore zatrzymalyby europe dla kobiet w sredniowieczu. Nawet mala muzulmanska dziewczynka, ktora niedawno bylo o tym glosno walczy o edukacje muzulmanskich kobiet, ale wlasnie takie kobiety jak ty pwoduja, ze mezczyzni muzulmanie zwyciezaja i je ciemieza, wprowadzajac swoje chore prawa o dominacji. Wiesz dlaczego jest teraz walka w egipcie, o konstytucje, a w zasadzie o zapisy w niej zroznujace prawa kobiet z mezczyznami. Wlasnie takie kobiety jak ty pomagaja tym, ktorzy ich nie chca i pomagaja tym ziwerzetom. Jestes ciemna i ograniczona i nie masz pojecia albo nei chesz wiedziec czym jest islam, czym jest bycie muzulmaninem.

Gość do say no to rasism
podoba ci sie dubaj? kochanenka jestes europejka, wiec JESZCZE mozesz sobie chodzic po europejsku, ale gdy islam zapanuje w europie skonczy sie to dobre, kobiety nawet w europy beda musialy chodzic w szmatach, ja tego nie chce dla mojej corki i wnuczki, a ty dalej snij o bajkach z 1000 i jednej nocy....

Gość do say no to rasism
dodaje tez wypowiedzi jednej kobiety zyjacej w dubaju, ktory ci sie tak podoba... Dubaj to doskonale miejsce do tego, żeby blefować, udawać kogoś, kim się nie jest, i dobrze się bawić; przecież każdy tutaj pochodzi prawie z innej części świata, wiec „naga prawda nie ujrzy światła dziennego! Niedawno nawet powstało nowe pismo lokalne w stylu angielskiego, Hello, Ahlan, którego ideą przewodnią jest zamieszczanie zdjęć z rożnych lokalnych bankietów, i uroczystości, a główną atrakcją uczestniczące w nich kobiety (nie zapominajmy ze to kraj arabski i wizerunek kobiecy może być ukazany tylko w pewnej ograniczonej formie, dlatego tez twarz i postać kobieca oraz jej ubiór wywołuje żywe podniecenie). Gazetka bije rekordy popularności. Każdy marzy o „zaistnieniu, chociaż by w jednym numerze. Wiele przedstawicielek kobiecego świata liczy również na tzw. sponsoring bogatego Araba, który nie skąpi swoich pieniędzy i za posłuszną, chcąca spełnić jego wymogi kobietkę jest stanie wiele zapłacić. Tego, czego nie może zapewnić sobie ze swoją muzułmańską żoną, może zafundować sobie z łatwą przedstawicielką bezpruderyjnej części świata. Stać go na to! Inne perspektywy przynieść może związek z Arabem. Sama muszę przyznać, ze czasami trzeba być bardzo nieczułym na zaloty tamtych panów, żeby nie ulec ich czarowi: kwiaty, prezenty, komplementy, troska i opiekuńczość. Wszystko to sprawia, ze od pierwszej chwili kobieta czuje się jak księżniczka, które za cenę chwilowych zaszczytów gotowa jest sprzedać swoja niezależność. Niestety taki związek może okazać się prędzej czy później zgubnym. Nieznające, albo do końca uświadamiające sobie arabskie zwyczaje i kulturę cudzoziemki, ze względu na liberalne podejście do „sprawy, staja się często łatwym łupem „arabskich podbojów. A kiedy w niektórych przypadkach dochodzi do zawarcia związku małżeńskiego, ku zdziwieniu dziewczyny nastąpić musi etap poddania religijnego (wcześniej nie było o tym mowy) i wszystko zaczyna się dziać w rytmie Koranu. To, co dla kobiety muzułmańskiej jest podstawą jej życia, godności a także wyrazem zakorzenionej w jej życiu rodzinnym społecznej roli kobiecej, dla nie-muzułmańskiej kobiety staje się oznaką poniżenia i przyczyna niekończących się frustracji. Zdarzenie dwóch kultur bywa bardzo bolesne, gdy w grę wchodzą dzieci czasem nieodwracalne.

Gość Say NO to racism
Uważam, ze należy sie dostosować do zasad w kraju, w którym sie mieszka. Nie popieram mięsa halal w szkołach w Anglii ani oczywiście gwałcenia bezbronnych dzieci. Tylko, ze takie rzeczy jak gwałt (na dzieciach rownież) zdarza sie wszędzie na tym świecie. W Ameryce tez. I często przez białych ludzi rownież. Tylko ze wy o tym nie piszecie. Wyciągacie tylko te brudki na temat muzułmanów. Pisałam pare dni temu, ze w Anglii macie do czynienia z muzulmanami rożnych maści. A jeden drugiemu nie równy. Macie sporo Somalijczykow, którzy w ogóle sie nie asymiluja i nie bedą. Macie sporo Afganistanczykow i Pakistańczyków, którzy siedzą w tym kraju od wielu wielu lat. Są jeszcze Iranczycy, Irakijczycy, różni zbiegowie z ciężarówek, azylyjczycy... Tacy ludzie dostali sie do UK, bo UK im na to pozwoliło. Dali azyl wielu uchodzcom a teraz nie mogą sobie z nimi poradzić, bo siedzą, nie pracują i powściągali cała rodzine ze swoich krajów. Nie wiem jakiego zachowania oczekujesz np.od Somalijczykow? To specyficzna nacja. Oni nie potrafią sie dostosować do życia w Europie. W Dubaju nie ma żadnych Somalijczykow, przynajmniej ja żadnego nie widziałam. A przecież to muzułmański kraj, więc dlaczego tu nie przyjeżdżają? Bo nie ma tu benefitow. A zeby dostać jakaś przyzwoitą prace, trzeba mieć wykształcenie. Są za to Pakistanczycy, Hindusi, Nepalczycy itd... Ci najczęściej pracują na jakiś budowach, przy ciężkiej fizycznej harówie. Albo maja swoje sklepiki z różnymi sprzetami. Ci, których poznałam tutaj w DXB to fajni ludzie. Zawsze nam życzą wesołych świat już na początku grudnia. I tutaj naprawdę potępia sie to co dzieje sie w Anglii. Każdy muzulmanin ci tutaj powie ze to hańba co wyprawiaja muzułmanie w Anglii. A problem istnieje, nie mowie ze nie. Chodzi mi tylko o formę waszego przekazu. Wyzwiska bezbronnych osób są nie na miejscu. I nie są dla mnie żadnym argumentem tylko świadczą o zerowej kulturze osobistej. Jest różnica miedzy gloszeniem swoich poglądów a rasizmem. To co piszecie na tym forum- to rasizm. Zero konkretnych argumentów, tylko wiązanka przekleństw. P.S: a co do ubioru muzulmanek- nikt nie ma prawa im kazać to ściągnąć. Ubiór to kwestia personalna. Zyjecie w wolnym kraju gdzie każdy moze założyć na siebie to co mu sie podoba. Tym bardziej jeśli jest to kwestia religijna. Tak samo jak ja w muzułmańskim kraju jak Emiraty mam prawo nosić europejskie ciuchy i mam prawo założyć bikini na plazy. I tez tak robię. Gdyby i muzułmanie i katolicy zaczęli jakoś szanować sie nawzajem to świat byłby lepszy. Chrześcijanie tez nie są bez skazy. Każdy ma cos na swoim sumieniu.

Gość sarladera
Say NO to racism podoba mi się twoja ostatnia wypowiedź :)

Gość to prowokatorka
say ty to masz nudne zycie, od rana do nocy w necie i te elaboraty ... jednak prawda jest ze tam baby zanudzone na smierc, arabki jaednak maja liczne rodziny i tam spedzaja czas. Ty jestes podwojnie nieszczesliwa, w syfiastym swiecie wsrod obcych kulturowo facetow w sukienkach zyjesz i nie masz tam nikogo oprocz meza ktory na kontrakcie zasuwa. a co po kontrakcie ? jak was wywala ? na zmywak pojedziesz do anglii ?

Gość to prowokatorka
co do ciuchow arabki z dubaju wsiadajac do samolotu leca truchtem do kibelka, kolejki sie ustawiaja zeby zrzucic z siebie te lachy i wychodza w krotkich spodniczkach i szpilach odmalowane jak ruskie lalki, wracajac do dubaju ten sam ped do sracza w samolocie, tyle ze na odwrot, zrzucaja europejskie ciuszki i zarzucaja derki na glowe. wiec to nie jest tak ze dobrowolnie to nosza ale ze im sie to narzuca, ale ty nie masz pojecia co one mysla bo jestes dla nich zwykla obca wynajeta do ciezkiej roboty jako niewolnica, a jesli nie ty to twoj maz, nigdy sie nie otworza przed toba. wyrazy wspolczucia ze musisz tam wegetowac w tym upale i piaskowym pyle.

Gość Say NO to racism
Dziekuje ontroske, ale upal lubimy bardzo i to raczej my wam wspolczujemy ze musicie w tym zimnie siedziec :P Jakbys nie zauwazyla, dzisiaj jest sobota. Z jakiej racji mam pracowac dzisiaj? Zastanow sie troszke. Oboje z mezem jestsmi wyksztalceni, wiec daruj sobie personalne wycieczki pod naszym adresem co do domniemanej pracy. :) Co do Arabek w samolotach... Rozbawilas mnie... Z iloma Arabkami mialas przyjemnosc latac, ze zauwazylas tak wnikliwe zjawisko? Czy tez jak zwykle opierasz swoje obserwacje na tym co przeczytalas w gazecie lub ewentualnie na tym co ktos ci powiedzial?

Gość to prowokatorka
i tu cie walne stokrotko, jestem stewardessa :) a ty jaki zawod wykonujesz w tym dubaju ? zmywak ? czy konserwator powierzchni plaskich ? :)

Gość to prowokatorka
aaa jeszcze jedno, dzisiaj jest sobota ale ty sie udzialasz od piatku do niedzielli 24/24 stokrotko pustynna :*

Gość Say NO to racism
Watpie w to, ze jestes stewardessa. Gdybys nia byla, nie rozpowiadalabys jakichs nieprawdziwych historii wyssanych z palucha :) Musze cie zmartwic, ale nie pracuje na zmywaku. To nie Anglia :) Chyba nie przejelas sie za bardzo slowem "zmywareczka"? A moze jednak? ;) Widze, ze moje zycie prywatne niezmiernie cie kreci... :) Chcialabys wiedziec wszystko, lacznie z naszymi oszczednosciami w banku, co? Ciekawosc to pierwszy stopin do piekla, zlociutka :)

Gość Say NO to racism
"ty sie udzialasz od piatku do niedzielli" Jakbys miala pojecie o swiecie, to wiedzialabys, ze tutaj sie pracuje od niedzieli do czwartku. Twoje zgadywanki sa strasznie malo inteligentne. Ale strzelaj dalej. Dostarczasz mi rozrywki :)

Gość looooooooooj
haha,ale sie usmialem"to nie anglia" wczoraj w agencji pracy,wypelniam formularz o prace,siedze i wypelniam,wypelniam ..wpadaja dwie mlode laski(nawet ladne,myslalem angielki)co sie okazalo-wloszki,zgadnijcie jakiej pracy szukaly.restauracja i inne ow prace

Gość looooooooooj
to samo czeka dubaj,brudasom sie ropa skonczy,skonczy sie i szpanowanie.....nie bedzie juz wtedy mercedesow,a powrot do wielbladow :D

Gość looooooooooj
www.religiapokoju.blox.pl/ www.euroislam.pl/

Gość Say NO to racism
Drogi rasisto powyżej. Kogo nazywasz brudasem? Siebie? :) Ropa im sie dawno skończyła. I jakoś sobie radzą. Kwestia dobrego zarządzania budżetem, ot co. Nie bój sie. Ciebie ten temat nie dotyczy. Ty i tak dalej będziesz siedział/a i wypelnial/a aplikacje o prace w swoim niezbyt zamożnym kraju. :) Powodzenia anyways! :)