Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa prawda

gdzie jest temat o muzulach gwalcicielach

Polecane posty

Gość to prowokatorka
jednak tepa dzida z ciebie, ja nie pisze od kiedy do kiedy sie w dubaju pracuje tylko kiedy ty piszesz a piszesz od pon do niedzieli 24/24. tym samym koncze rozmowe, bo z niedorozwojami umyslowymi nie zwyklam rozmawiac. w sumie to wpasowalas sie dobrze do pustynnych kozojebcow, w europie i do zmywaka by cie nie dopuscili, za glupia jestes, downie pustynny.

Gość Say NO to racism
Zmywareczko, a to dobre. :D Pisze od poniedzialku do niedzieli, powiadasz? A wpadlam na forum dopiero przedwczoraj wieczorem... Ciekawe :) Tepota jednak wykazalas sie ty, probujac awansowac siebie ze zmywaka na stewardesse :D :D Pustynnych jest utaj mniej niz obcokrajowcow. Gwoli scislosci, mieszkam wsrod Amerykanow :) Dzieki za zaproszenie do zmywaka, ale nie mam serca zabierac pracy mlodym, niewyksztalconym dziewkom z Polski. Zostawie te robote dla takich jak ty. Pochwal sie nam jak juz awansuja cie na "section leader sponge master" ;)

Gość obie jestescie siebie warte
dwie przekupy ktore sie licytuja ktora lepsza a ktora gorsza. i od zmywarek wyzywaja, a dokladnie ten sam poziom przedstawiacie swoimi wypowiedziami.

Gość gram w brydza czasami
hahahah say no to racism dobrze tej pustaczce napisalas! mieszkam na cyprze i tu tez opinia o polaczkach doszla. wstyd sie przyznac ze sie jest z Polski. na tym forum przesiaduje samo dno z uk wiec sie nie dziw im wpisom. podziwim cie ze chce ci sie z ta patologia gadac.to jest nic nie warte nie psuj sobie humoru zazdroszcze dubaju,bardzo fajne miejsce, tez chcialabym tam mieszkac.pozdrawiam

Gość szkaradne polki dubaj cypr i ?
Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym

Gość niewierni z kaffe
muzulmanie gwalca dzieci? kretynko to moze sobie spojrz w swojej biednej smierdzacej polszy ile ksiezulkow gwalci chlopczykow ty jelopie albo niedawno akcja z tym lizaniem kolan jakiemus klechowi fuuuj sami macie syf bagno w waszym moherowskim kraju pierdolnieci polaczki rzygam na was

Gość to prowokatorka
say zylka ci pekla, sama sie zaczynasz wspierac, udaj sie do psychiatry zakompeksiona arabesko z downem. Tam trzeba placic w tym dubaju ? wiec jedz do tej zacofanej PL podlecza cie za darmo:D

Gość hahahahahaha///
to znowu ta kretyneczka, ktora twierdzi, ze w Dubajau za gwalt fiutki sie obcina :D:D:D Ot, glupia koza, ktorej arab wcisnal fiutka w pochwe i glupoty w pusty leb. Teraz juz wiadomo jakie glupie pannice z muzulamanami sie zadaja, zadna madra, wyksztalcona dziewczyna na to nie pojdzie. Dubaj to miasto zbudowane przez bialych, zaprojektowane przez bialych bo arab sam z siebie nic nie jest w stanie zrobic. Kazdy arab to jedynie "bukra, bukra" byleby nic nie robic. Bylam w Dubaju na wycieczce, mieszkac bym tam za nic nie chciala :O Owszem miasto nowoczesne ale sztuczne jak blachara pod dyskoteka :O Porownania nie ma z tradycyjna, powazna, pelna zabytkow Europa :D

Gość Say NO to racism
Zmywareczko, przestalabys już te nicki zmieniać, nudna jestes :) Wiesz, żaden Arab mnie nigdy nie dotknął i nie dotknie. Nie lecę na takich gości. Mam swojego wspaniałego męża. Na szczęście, nie jest rasista. Ale widzę ze ty nie możesz przestać myśleć o tych Arabach. W każdym poście tylko Arab, Arab, Arab. Chyba nie jestes dostatecznie wygrzmocona przez swojego chlopka? :P Byłaś w Dubaju, dziecinko? Chyba palcem po mapie :D :D A wiesz, ze wszystkie budynki zostały zbudowane przez Pakistańczyków, Nepalczykow, Indusow itd? Zabawne są teorie zazdrosnych Polaków ;) Nikt ci nie karze tu mieszkać. Krzyżyk na drogę. Miejsce rasistek jest przy brytyjskim zmywaku :D Ciesz sie swoim niezwykle pięknym, czerwono-cegłowym Bronxem w UK. To najpiękniejsze miejsce w jakim mogłas sie znaleźć :) Dobranoc 🖐️

Gość matka polka.......
a Ty co tak się tego zmywka przyczepiłaś? jakiś kompleks? sama na zmywaku nigdy nie pracowałam, ale mam szacunek do każdego zawodu, bo gdyby nie te "zmywareczki" to kto by ci talerz w restauracji umył. Wielka Pani się znalazła. pamietaj, że życie potrafi być przewrotne. moja sąsiadka np. kiedyś miała bogatego meża, sama miała służbę, a teraz sama chodzi po domach i sprząta. trochę więcej szacunku do tego typu prac.