Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAŁEM PIENIĄDZE NA LEKI

Wkurzyła mnie moja partnerka bo musiałem dać jej kase!!!

Polecane posty

Moja partnera ma 9letnie dziecko, dzisiaj miała recepty i trzeba było wykupić. Pożyczyłem aż 80 złotych i chce żeby mi to oddała jak najszybciej bo ja nie będę jej dzieciaka utrzymywał. Powiedziała o wszystkim swoim rodzicom a oni rzucili mi pieniądze na ławe i powiedzieli żebym się tym udławił.

Gość to po co zadajesz sie z dzieci
ata?mało panien?

Gość jsdibjk
No i mieli rację bo nie chodzi o kasę ale troskę. Jakbyś ją kochał to nie był by to żaden problem dla Ciebie.

Gość ajamysleze
dobrze jej rodzice zrobili, nie jesteś jej wart, zostaw ją a wyświadczysz jej przysługę :)

Ja jestem drugim mężczyzną któremu w swoim życiu zaufała, drugi z tego co wiem nie chciał dziecka i na siłe ją zmuszał do aborcji. Ale nie o tym chce rozmawiać ale o tym że wzieła ode mnie 80 złotych, za 80 złotych człowiek cały miesiąc przeżyje na makaronie z jajkiem i chlebie z biedronki. Ja zarabiam 2 tysiące, ona też zarabia, ale lepiej żyć oszczędnie.

Gość ;lkjhgfdsaertyuiop
o kur****Wa.. jeszcze żebyś jej dał te pieniądze na torebke wiesz..... ale na leki DLA DZIECKA? nie jesteś jej wart.

Gość nie mowi jeszcze slow a to ze
jak sie wiarzesz z taka kobieta to bierzesz jednoczesnie jej dziecko .po co sie w to wplatałes?