Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIUCHALAMUNA

CZY LUBICIE ROBIĆ ZAKUPY W CIUCHOLANDACH?

Polecane posty

Gość NIUCHALAMUNA

WITAM. CHCE ZAPYTAC CZY LUBICIE ROBIC ZAKUPY W CIUCHOLANDACH, PONIEWAŻ JA LUBIE. DLA MNIE TO JEST TAKIE ODSTRESOWANIE SIE MOZNA Z KIMS POGADAC , ISC Z KUMPELA I WYGRZEBAC COS NAPRAWDE FAJNEGO. FAJNE JEST TO ZE MOZNA COS ZNALESC FAJNEGO CZEGO RACZEJ INNA OSOBA NIE BEDZIE MIALA I ZA GROSZE :-)

Gość Luigi parisienne
Witaj, ja czasami lubie coś kupić w tzw. lumpach, mam np. pare marynarek, mozna znalezc ubrania swiatowych firm np. Moschino, costume nationale za psie grosze :) na pewno nie kupilabym jednak butow czy bielizny :)

Gość NIUCHALAMUNA
JA TROSZKE SIEDZIALAM W SZKOCJI I BARDZO LUBILAM TAM LATAC PO SKLEPACH TYPU NEW LOOK ,PRIMARK ITP.. TERAZ JESTEM W POLSCE I BRAKUJE MI UBRAN Z TYCH SKLEPOW, WIEC IDE DO TANIEJ ODDZIEZY I TAM MAM TE CIUSZKI ZA GROSZE. JA STAWIAM NA CIUCHY Z ANGLII. SA TEZ CIUCHOLANDY Z NIEMIEC. PISZCIE KTORE WOLICIE?

Gość Luigi parisienne
Szczerze? Najlepiej z Francji, miałam w Warszawie jeden taki rewelacyjny lump gdzie mozna było kupić marynareczke Diora za 30 zł. Niemieckie i angielskie lampy tez nie sa zle, nie wiem jak amerykańskie. Tu gdzie teraz mieszkam jest właśnie amerykański lumpek, ale jeszcze nie byłam :)

w polsce nie lubilam tego robic, teraz mieszkam w irlandii i uwielbiam, tylko ze nie za bardzo mam czas na to, fajnie tak lazic z kawka i sobie szukac jakies perelek. do moich ulubionych "zdobyczy" zaliczam sukienke benetton za 4 euro, super kiecke z bench za 13 :)

Gość NIUCHALAMUNA
U MNIE W MIESCIE SA TYLKO ANGLIA-IRLANDIA LUB NIEMCY

Gość NIUCHALAMUNA
W JEDNYM CIUCHOLANDZIE JAK BYŁO PO 1 ZŁ WSZYSTKO CO JEST W SKLEPIE TO BABKI NIE KTORE DAWAŁY CZADU , SLUCHAJCIE JEDNA ZŁAPAŁA JEDEN KONIEC FIRANKI A DRUGA DRUGI KONIEC I SIE SZARPAŁY AZ JEDNA PUSCIŁA I TA DRUGA ZALICZYLA GLEBE , NIEZŁY WIDOK BYL HEHEHE

Gość młodastarucha
Amerykańska odzież jest fe. Najlepsza włoska chociać jest jej mało. Najczęściej - angielska, niemiecka. Znajdźcie ciucholandy włoskie to dopiero zobaczycie co i jak - przecież cały świat wie, że pokazy mody a tym samym moda wywodzą się z Włoch (Mediolan)

Gość chinko-wietnamka
Ja wolę chińczyznę - do pierwszego prania ale na topie.Kupuje prawie codziennie tanią chińczyznę i potem wyrzucam. Wolę mieć zawsze coś nowego niż kupować w lumpie i nosić po kimś nie wiadomo z jakim syfem.

Gość NIUCHALAMUNA
chińskie ciuchy albo buty to nalepsze by były na trupa zeby ich nie uzywac

Gość El Thomas
Kocham kupować ubrania w ciucholandzie...wzwłaszcza przed nową dostawą...czasem można znaleść perełki np buty martensa za 1 zeta.

Gość brzydulaiiiiiiiiiii
Jak się nie brzydzicie? Nie macie swojego "ja". Lepiej chodzić w ciuchasz po jakich angolach. Ja w życiu nie kupiłabym czegoś tak złachanego, znoszonego itp. Sam syf

Gość chinko-wietnamka
Tylko zobacz kobietko, że same młode kupują bo chcą ładnie wyglądać i na czasie. Więc co? Zabraniasz nam być na topie i na czasie. Ladne fasony, kolory. Wszystko jest good

Gość NIUCHALAMUNA
JAK SIE COS FAJNEGO WYCHACZY ZA 1 ZŁ TO CIESZY :-). SUPER RZECZY MOZNA DLA NIEMOWLAKOW KUPIC WCALE NIE ZNISZCZONE ALBO NOWE Z H&M , NEXT, MOTHERCARE, CA LUB PRIMARK.

Gość El Thomas
Albo spodnie skórzane za 9 zeta...jak dają to brać. :d

Gość mdksajdkasdjakd
hey laski to i ja sie dolacze, uwielbiam SH, kupuje zazwyczaj po 1 zl... tyle mam tych ubran i nie sa zniszczone, takich nie biore raczej eleganckie malo uzywane, przeciez to sie pierze, goraca wda zabija bakterie, a w sklepach sie nie brzydzicie kupowac bo co bo nowe tam tez ludzie mierza i maja rozne choroby....A ostanio kupilam sobie takie leginsy za 4 zl, drugie za 7, i jeansy za 10 :D ale to bylo w dzien dostawy, bluzki, sweterki, koszule, spodnice kupuje po 1 zl i dobrze tu ktos napisal to cieszy naprawde cieszy jak sie cos znajdzie za 1 zeta :)))

Bardzo lubię odwiedzać od czasu do czasu ciucholandy. Często zdarza mi się tam znaleźć coś ciekawego i oryginalnego za niewielkie pieniądze.

Gość Zamknęli mi grzebalnie!
Ja tam lubie. Ostatnio tylko zamknęli mój ulubiony i muszę dalej chodzic:( najlepsze jest te uczucie jak wyłania się ten okaz który gdzieś tam siedział w głowie i można go mieć nie za więcej jak 5 zł:)