Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sculpture18

Lekarze w rodzinie

Polecane posty

Gość Sculpture18

Czy macie w swoich najbliższych rodzinach lekarzy? Leczycie się u nich? Jak jesteście przez nich traktowani?

Gość Ja mam brata
Pracuje o OIOMie i zawsze przy okazji świątecznych spotkań opowiada nam anegdoty o wstrzykiwaniu pavulonu. Ach ten Robert :-)

Gość eeeeeeaasdas
ja mam ciotke- jest moim lekarzem rodzinnym i ma wlasna przychodnie. Jak jest to ide do niej a jak nie ma to do innego lekarza. Wujek- lekarz chirurg. i jeszcze maz kuzynki- lekarz stomatolog.

Gość martnilda15
moja mama jest lekarzem internistą. leczy mnie, gdy jest taka potrzeba. jest trochę nadgorliwa, no ale to w końcu mama, no i lekarz za razem.

Gość dźoana
moja mama też jest internistą ale szewc w dziurawych butach chodzi... ilekroć mi czy mojej siostrze cokolwiek się działo - świnka, grypa, anemia - NIGDY!!! nie udzieli/iudzieliła pomocy siostra zmarła na raka tarczycy - w 2006r. miała 29 lat młoda mama, 2 dzieci zainteresował się nią jak już załatwiliśmy jej szpital onkoligiczny w Gliwicach u mnie wykryto synptomy raka szyjki macicy - nawet się nie zaiteresowała cała wieś przychodzi do niej po recepty, zwolnienia l4 etc mi w życiu l4 nie wypisała nie rozmawiam z nią 6 lat, póżniej miałam problemy z natury ginekologicznej i bardziej się przekonałam że to kobieta która ciezko okreslić z kolei w rodzinie tez sa i policjanci, 2 komendantow, 1 nawet byl komendantem powiatowym przez kilka lat - brat mamy, mamy i prokuratora też brat mamy - ci są bardzo bardzo BARDZO pomocni

Gość dźoana
z pracy mam zapewnioną prywatną opiekę z Luxmedu nigdy się nie przyznałam i nie przyznam że mama to lekarz

Gość bartoszO
Mój wujek jest chirurgiem, nie chodzę ze złamaniami do niego, staram się unikac go jak tylko mogę.

Gość 2333333343
Moja ciotka jest neurologiem, nie leczę się u niej.

Gość kasiataa
Tata dentysta-sadysta, ząbki od zawsze zdrowe.

Gość kuzyneczka
Moja ciocia jest właścicielem i kierownikiem NZOZ-u, Wujek ma dwie specjalizacje drugiego stopnia, cioteczny brat też lekarz. Nie leczę się u nich bo mieszkam w innym mieście. Zdrowie mi dopisuje.

Gość gość
Ja kiedyś byłam w namiętnej relacji z młodym lekarzem, był rezydentem w szpitalu. Nic z tego nie wyszło, ale utrzymujemy przyjacielskie relacje i u niego załatwiam sobie wszystko co mi potrzebne, nawet jak nie ma związku z jego specjalizacją to on mi załatwia u innych lekarzy

Gość gość
Dzoana, co to za symptomy mialas ? Co do matki mam podobna

Gość gość
Ja mam znajomego lekarza psychiatrę, jak bylem na wypowiedzeniu to dal mi 3 mies. zwolnienia na znalezienie nowej pracy. Udali sie

Gość gość
Mam brata lekarza jest spoko on mnie wychowuje jestem chora on mnie bada znam dużo jego kolegów lekarzy wszyscy sa do mnie mili wszyscy delikatni.