Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikia07

czy to takie dziwne, że chcę mieć udane życie seksualne?

Polecane posty

Otóż chodzi o to, że mój chłopak dochodzi po kilku pchnięciach. Co nie pozwala mi na przeżywaniu orgazmu, a nawet na cieszenie się seksem. Biorę tabletki, żebyśmy mogli bez obaw uprawiać seks również po tym jak dojdzie, ale Jego penis nie jest już tak twardy jak być powinien. a żeby znów był trzeba odczekać co najmniej pół godziny. a mi przez ten czas już się odechciewa, jestem zniechęcona. Po półtora roku takiego seksu, po prostu nie mam ochoty tego robić. Każde jego pojejście kończy się porażką, bo już nie chce. Zbyt dużoo razy się zawiodłam. On doskonale o tym wie, że stosunek trwa zbyt krótko, rozmawiamy o tym szczerze, ale niestety nie da się z tym nic zrobić. Próbowaliśmy wszytskiego. Czy to takie dziwne, że chce być spełniona? ze chciałabym uprawiać normalny seks,który by mnie satysfakcjonował? Proszę o rozsądne odpowiedzi, najlepiej osób które miały podobne doświadcznia.

Gość funawenturja
To moze niech on go wyjmie w trakcie kiedy czuje, ze jest tuz tuz, a Ty pouciskaj go kciukiem od strony wedzidelka kciukiem i pozostaymi placami z drugiej strony. Przez chwile. Powinno pomoc.

Gość effen
Miałam identyczny problem, dlatego rozstałam sie z tym chłopakiem. Jednak dla mnie sex jest bardzo wazny, za duzo przez to przezywałam frustracji i nie potrafiłam cieszyc sie związkiem

próbował, ale za każdym razem i tak doszedł. Czasem nawet robi tak, że dojdzie i robi ze mnie idiotkę , że nie doszedł. no ale nie da się tego nie poczuć. Ja wiem, że na pewno jest mu przykro z tego powodu, że nie potrafi mnie zadowolić, że nie jest najlepszym kochankiem, ale czy przez to mam udawać szczęśliwą? Udawać, że seks nie jest ważny i unikać problemu? a najgorsze jest to, że wszytskie te "rozmowy " jeśli można to tak nazwać przekładają się na nasze życie.. Nie jest dobrze.

Wiele razy myślałam nad rozstaniem, nad tym czy warto. Ale on mnie tak kocha, poświęcił dla mnie wszytsko, robi dla mnie wszystko, po prostu jestem jego pępkiem świata. Załamałby się, gdybym go zostawiła. Nie potrafiłby ułożyć sobie życia. :(

Gość funawenturja
I on chce poprzestac na tym, ze jest mu przykro? Jesli tak, to raczej przykro mu nie jest. Do lekarza marsz :)

Gość funawenturja
Musi cwiczyc. W samotnosci. Miesnie takze.

był u lekarza, niestety lekarz stwierdził, że medycyna tu nie pomoże, że wielu mężczyzn zmaga się z takim problemem. są wytłumaczenia , że bardzo go podniecam itp itd. ale to nie prawda. uważam że to przez wczesną masturbacje, która oczywiśćie doprowadza do szybkiego dojścia. tak już zostało. jego organizm się nauczył. Jeśli przez półtora roku nie udało nam się tego "zlikwidować" nie wiem czy istnieją jeszcze jakieś szanse :( a czasem mam wrażenie że on nawet nie chce, mimo, że niejednokrotnie mówił, że bardzo chciałby żebym też czerpała z seksu satysfakcje...

Gość funawenturja
To dziwne. Bo niby kto jest uzalezniony od masturbacji wlasnie miewa problemy z seksem takie, ze dojsc nie moze. Nie bede sie wymadrzac tutaj. A co z seksem oralnym? Moze niech chociaz w taki sposob da Ci orgazm.

Gość ołjeeee !!! ;)
Wiesz.. popatrz na to z tej strony, że koleś musi być Tobą bardzo podniecony skoro szybko dochodzi ;) No ale tak serio to jest kilka sposobów. 1). Musi zażywać tabletki na przedłużenie wzwodu. 2). Myślę że mimo wszystko lepszy i skuteczniejszy sposób : Koleś powinien zacząć się masturbować. A jeszcze lepiej, abyś go podnieciła za pomocą gry wstępnej, aby doszedł. Kiedy będzie regenerował siły, zawsze może popieścić i pobudzić Ciebie :) Która kobieta w końcu odmówi 30 minut pieszczot ? Ajj.. żadna :) hehe :) Później nabierze więcej sił, Ty będziesz rozpalona i będzie Ci prościej dość, a on nie skończy po 3 minutach. Super, sprawdzony sposób ! Powodzenia ! :)

Gość PanKrolewicz
Doskonale wiem o czym mowisz. Ja mielm odwrotnie. Moja dziewczyna zbyt szybko osiagala orgazm pochwowy (zawsze przy kazdym seksie). Niesamowicie mnie kreci, i jak widze, ze jej dobrze to jestem jeszcze bardziejpodjarany, moglbym troche dluzej a ona juz doszla i wiem ze jest wyczerpana bo to silny orgazm, czasem ja dochodze zaraz po niej albo rowno z nia, ale czesto chcialbym duzo dluzej. wiem ze jak zrobie cos zwariowanego z zaskoczenia to w ogole prawie nie bedzie zabawy. :) czasme to moze byc problem zgranie w seksie jest bardzo wazne.