Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifirifi*

jestem stara panna, przegralam zycie...

Polecane posty

ŚOZ->też mam taką nadzieję mimo tych osobliwych przypadków, o których pisałam powyżej...po pół roku spotykania się u mnie on dopiero zdecydował by się mnie zabrac na spacer, to pytanie kiedy mogłabym np oczekiwac pocałunku:P

Gość IMO12370
Jacek lepsze dawał rady. :classic_cool:

Gość tralalilalila
Dziewica jeszcze ! Mam podobne doświadczenia i uwagi. Jak już ktoś zaprosi na randkę to jest cud . Jak randka będzie udana to już będzie graniczyć z cudem nad cudami. Ale potrafią za to , gdy mówię że mam 26 i nigdy nie miałam chłopaka, potrafią wybałuszyć oczy i nie wierzyć, jak to, ja, taka ładna i miła dziewczyna? no ale jak miałam mieć, kiedy nie zapraszają...

Gość IMO12370
A jak zapraszają, to muszą się trzymać grafika, bo przecież Wasz czas cenny i normowany. :classic_cool:

Gość fifirifi*
Ale potrafią za to , gdy mówię że mam 26 i nigdy nie miałam chłopaka, potrafią wybałuszyć oczy i nie wierzyć, jak to, ja, taka ładna i miła dziewczyna? Klasyka gatunku... Tzn ja juz sie nawet nie przyznaje, bo po co...

Gość IMO12370
I pewnie ten "klasyk gatunku" traktujecie jako potwarz, a nie komplement. :D

trala->ja się tylko zastanawiam czemu ja trafiam na takie "dziwne" przypadki, ci faceci, których spotkałam nie mają za grosz kultury, jak mozna powiedziec kobiecie, że: "kupię ci sok, ale nic więcej, a jak bedziesz chciała to na własny koszt"

Gość fifirifi*
I pewnie ten "klasyk gatunku" traktujecie jako potwarz, a nie komplement. No bo jak sie slyszy cos takiego, to troche przykro, bo wlasnie myslisz sobie: no wlasnie jestem mila i co? Do tego facet moze tak powiedziec i myslec: to pewnie jakas depseratka! gdzie sa drzwi?!

Gość IMO12370
dziewica jeszcze "kupię ci sok, ale nic więcej, a jak bedziesz chciała to na własny koszt" XD Cham! Nie wie, że ten numer tylko z kawą? XD

Gość tralalilalila
Ja się przyznaję, żeby im uświadomić że dziewczyny się zaprasza na randki. Ale oni są najczęściej z takimi, co same ich wyrwały,bo było im tak wygodnie. A u ładnej i miłej przecież nie mają szans -> tak sami myslą. O nią na pewno biją się dziesiątki, więc ja sobie poszukam takiej u której mam szanse -> tak myślą xD prawda IMO? xD Gdybym miała napięty grafik, to bym nigdy nie wchodziła tutaj xD

Gość IMO12370
fifirifi* "No bo jak sie slyszy cos takiego, to troche przykro, bo wlasnie myslisz sobie: no wlasnie jestem mila i co? Do tego facet moze tak powiedziec i myslec: to pewnie jakas depseratka! gdzie sa drzwi?!" A może facet autentycznie jest zaskoczony, że w jego mniemaniu 'tak fajna' samica nie ma pół tony satelitów dookoła? ;)

Gość IMO12370
tralalilalila "tak myślą xD prawda IMO? xD" A jeśli nie brać pod uwagę takiego dziwadła jak Ty (:P), to czy aby OGÓLNIE nie mają racji? :classic_cool:

Gość tralalilalila
Haha, dziewica, no są takie, niby ok, ale mogliby się chociaż nie przyznawać.. Mnie kiedyś chłop ciągnął do jakiejś kawiarni daleko, choć pod nosem była inna, ale w tamtej było taniej xD A inny zaprosił na kawę z automatu na uczelni xD

Gość IMO12370
Jezzzuuu! Będą mi się teraz tutaj spowiadać, a ja tu tylko dla cycków! :classic_cool:

Gość IMO12370
No i klops! Teraz Iftarka mi zrobi scenę zazdrości. :P

Gość tralalilalila
Ogólnie to mnie nie obrażaj , IMO. Pewnie mają rację, większość zawsze ma rację :P

przepraszam szanowne kolezanki ale MOJ Krasnal to taki kafeteryjny kasanowa. On wcale nie chce wam pomoc tylko was wykorzystac. Dziekuje za uwage.

Gość IMO12370
Będę już grzeczny. Prowadź do łóżeczka Iftarko. :classic_cool:

dziewica jeszcze - Ci faceci to jakieś niedorozwoje,ten od soczku to totalny pustostan:O W sumie to masz szczęście ,że nie straciłaś na takiego gogusia czasu.

tego od sokow to powinnas spuscic z falami dunaju x IMO zebym Cie tu wiecej nie widziala :P