Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifirifi*

jestem stara panna, przegralam zycie...

Polecane posty

Gość staraaaaaaa
5 lat, nie dziel skory na niedzwiedziu męzatko, 5 lat to zaden staz, jeszcze 5 razy twoj męzus cie zdradzi i kopnie w tylek, zobaczysz.

Gość oczywiście, że się da
tylko co to za życie

Gość tralalilalila
staraaaaa -> oczywiście, że się da, ale to nie chodzi o to, żeby się "dało żyć", chodzi o to, żeby się sięgało po coś, czego się pragnie :P

Gość fifirifi*
To mi jagoda dogadala ;p

fifirifi* To mi jagoda dogadala ;p" Ty si ni sil na zlosliwosci tylko meza szukaj bo skonczysz jako stara panna nawet bz kotow bo nawet one cie nie beda chcialy.

Gość fifirifi*
To straszne...

Gość fifirifi*
Szczesliwa mezatka co siedzi na kafeterii i ma misje nawracania ;] (ja przynajmniej mam powod bo jestem stara panna ;) )

Gość fifirifi*
Hm a co robicie w wolnym czasie dla siebie?

Gość fifirifi*
dziewica, ja robie dokladnie to samo, czyli za malo ;) W ten czwartek i piatek sie spotykam z kolezankami, ale wiadomo, posiedzimy i kazda do domu ;) no ja nie wiem co zrobic zeby poznac faceta.

fifi->a skąd jesteś?może z małopolski???u mnie w okolicy to prawie każdy chłopak zajęty, wyjątkami są rozwodnicy, ale oni u mnie nie mają szans, wcześniej jeszcze umawiałam się na randki z facetami z portali, ale co jeden to gorszy, więc odpuściłam sobie ten sposób poznawania i w sumie nie wiem co dalej

Gość fifirifi*
Ja jestem z mazowieckiego. Portali internetowych nie probowalam, rozwodnik moglby byc ale bezdzietny.

Gość antoni277
to bardzo ciekawe jak to jest, że jest spory zbiór wolnych kobiet narzekających, że wszyscy mężczyźni są zajęci i spory zbiór wolnych mężczyzn narzekających, że wszystkie kobiety są zajęte. z innej strony ile wy macie lat by nazywać się starymi pannami albo inaczej gdzie mieszkacie? przecież teraz za "starą pannę"- potworne określenie- w dużych miastach - mieszkam w krakowie- uznaje się kobiety może ok. 40stki. poza tym czym jest staropanieństwo? raczej jeśli kobieta jest w długim związku niezalegalizowanym to nie jest "starą panną"

mieszkam w małej wsi pod krakowem, a wiadomo w małych środowiskach każda panna powyżej 25 roku życia jest juz stara i bezużyteczna skoro nikt jej nie chce

Gość fifirifi*
Ja mam 28 lat i wprawdzie nikt w pracy mi nie powiedzial, ze jestem stara panna, ale widze konsternacje pomiesznaa ze zdziwieniem, kiedy mowie ze nikogo nie mam. Plus wszyscy dookola sa zajeci i stad moje odczucia. A poza tym wydaje mi sie ze jestem calkiem normalna wbrew oinii zlosliwych mezatek ;p

fifi->bo teraz jest taka moda, że za mąż wychodzą bardzo młode dziewczyny i każda inna kobieta starsza wiekowo odbiega od normy, ja mogłabym miec faceta, ale co mi po takim który chciał mnie juz bzyknac na trzecim spotkaniu, trafiam na samych napalenców

I dziwi mnie bardzo jest sporo wolnych kawalerów tutaj na cafe i dlaczego nie zagajają was??Szkoda że wcześniej się urodziłem nie musiałbym podrywać ,adorować ,umawiać się na randki,pochodzić z nią aby doszło do nieco bliższego poznania.Teraz jest prawdziwy raj a oni się boją?

Gość antoni277
na pewno jest trudniej w takiej mieścinie, ale może warto pomyśleć o przeprowadzce. w tak małych środowiskach są raczej małe szanse, że pojawi się ktoś nowy. znam sporo ludzi od 20 do 40 roku życia prawie nikt nie jest w małżeństwie, całkiem dużo w związkach niezalegalizowanych i niemało wolnych.

do miasta pojechac mogę, ale co z tego?przeprowadzka nie wchodzi w grę, bo tu gdzie mieszkam mam własną działalnosc i raczej nie jestem w stanie jej przeniesc a nawet jak się gdzies wybieram to każdy mnie jakos omija wolnym łukiem