Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhhghfggf

Czy mioge spoznic sie an film w kinie??

Polecane posty

Gość kjhhghfggf

hej!! wybieram sie jutro do kina, niestety obliczylam ze spoznie sie 15 min, czy wpuszcą mnie na sale po 15 min? mam bilet zakupiony

Gość kropeczkkaa
myśle że wpuszczą tylko nie wiadomo czy ktoś będzie jeszcze stał na bramkach , chyba będziesz musiała sama szukać kogoś

Gość kjhhghfggf
akurat sala jest tuz przy kasie,wiec z personelem nigdy problemu nie ma

Gość nie wpuszcza
rozstrzelaja na miejscu

Gość uppp..,.,
uppp

Gość fdfkjdkdkjdf
nie koniecznie, bo jeśli będzie zapełniona sala to nie.. nawet zarezerwowane miejsca w kinie sprawdzają chyba 30 minut przed a potem wpuszczają kogoś na te miejsca...trzeba się zameldować że się jest :) ale pewnie Cię wpuszczą..wątpię żeby akurat zajęli wszystko..ale zdarza się :)

Gość splaskacza
wpuszczą, przegapisz jedynie 15 minut reklam ;)

Gość kjhhghfggf
Tak,mam zarezerwoane dwa miesjca To nie jest zadna premiera filmu i baardzo watpie w to aby cala sala byla zapchana (a liczy prawie 200 mijsc)

pewnieee, jest jest to duza sala, i nie premiera wiec problemow nie ma ze wszystko zosatnie zajete,(poozatym jak piszesz masz miesjcowke) ja ostatnio w ostatniej chwili dostalam od ojca bilet na film bo cos mu wypado,i spoznilam sie niemal 30 min, i co? nic ,spoko

Gość pppppppppppppppewnaosoba
aja dzis zmontowalam moja 10tke najwiekszych gwiazd muzyki pop. MOJA 10tke. i tyle.i musze sie tego trzymac - co mi pozostaje? i co -nie powinnam robic kariery? dlaczego nie?

nie mysle tu o nie wiem czym- po prostu GWIAZDY. kto jest numerem jeden? jak uwazacie?zgadujcie. a numer dwa? tyle. numer trzy?same GWIAZDY.

chcialam napisac ze jest to moja 10tka- wyboru nie zmienie bo te osoby mi pomogly w zyciu lub zaszkodzily ale ma to sens. zastaja mi? no nie wiem... zostaja mi pewnw osoby jeszcze, ale te 10tke moge wypisac a inne? to muzyka ktora towarzyszyla mi w zyciu z wielu bardzo waznych lub niewaznych powodow. nie tylko ta. ale... a poza tym jest jeszcze wiele innej muzyki, ale tego sie nie da napisac. nie wypada. no i co teraz?

mogl byc ktos z polski - ale dopiero???na 11 miejscu. tyle. to zle?polska poraz pierwszy na miejscu 11 ale dawno temu.tyle. tak caly czas USA - no niby chociaz? tyle sie DA napisac. reszty nie. a prawda?

no w chinach da sie to napisac. choc nie do konca, ale tyle napisze. reszty nie napisze bo sie nie da. po prostu.

jest jeszcze cos takiego jak ZJAWISKA. reszta to sa ZJAWISKA. ja to tak opisuje i nie pisze o tym. bo tak i juz. 10 gwiazd. 11 gwiazda z polski i ZJAWISKA czyli - takie wartosci ze nie sa to gwiazdy tylko cos wiele wiecej. ale gwiazd 10. moga byc zjawiska? moim zdaniem moga byc i koniec.

no co -musze sobie wszystko poskladac. GWIAZDy i zjawiska czyli ogranie gwiazd. cos wiecej niz gwiazdy. po prostu i tyle. ja wypisuje 10 gwiazd.

no co -musze sobie wszystko poskladac. GWIAZDy i zjawiska czyli ogranie gwiazd. cos wiecej niz gwiazdy. po prostu i tyle. ja wypisuje 10 gwiazd. a gwiazdy sa do ogrania wiec... zostaja zjawiska i tyle.

mozesz, ja sie kiedys spoznilam 20 min i przegapilam troche filmu ale weszlam normalnie :)

w polsce wg mnie brak zjawisk. gwiazda nr 1 to miejsce 11.nieznana i tak dalej. no ale... to oczywiscie moj ranking. co dalej?

a co teraz leci wartosciowego? nie ma ani gwiazd ani ZJAWISK. zjawiska w kinie tez sa. ja znam 1 zjawisko. w literaturze tez wytycze zjawiska. czyli cos niepowtarzalnego czego w ogole nie da sie zakwalifkiowac do niczego.kasa? trudno powiedziec. wartosci? nierealne. takze poeci moga byc zjawiskami. jak dla mnie - skutki spoleczne , wszystko sie bierze pod uwage przy zjawiskach. gwiazda nie ma skutkow spolecznych. zjawisko ma.

mysle ze tak sie wielu ludzi wyratuje. skutki spoleczne to zjawisko. nie zajmuje sie historia kina zwlaszcza czyli przed 2 wojna swiatowa bo wtedy gwiazdy odchodzily bardzo prosto. wszystko bylo powiedziane i byl koniec gwiazdy. bardzo prosto. to mnie nie interesuje.dopiero po 2 wojnie swiatowej. 2 wojna swiatowa? nie wiem i tyle. ja jestem 1945 i dalej...

co zrobic ze zjawiskami? i to wszystko. jesli to wiecie to mnie ogracie, a tak to nie i tyle. co mam na mysli? bachleda - co to bylo? gwiazda?

dopoki ta wasza chora na leb goralka jst gwiazda to sie ratuje, ale jesli przyznacie jej TYTUL zjawiska to po niej i tyle. sobie wybierzcie.tak sie waza losy ludzkie i tyle. i teraz jest HISTORIA kto sie trzyma i tak dalej. gwiazda i zjawisko. ja sie nie dam a reszta niech se robi so chce.