Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

WOJSKO!!!

Polecane posty

mowia ze na 3 miesiace beda zas brac ludzi ci ktorzy byli w wojsku :O rezerwistów :O czyli ze wezma mi chlopa na 3 miesiace do woja :(

Gość Maki5
tak, ponoć wojna ma być

Gość yukki
taaa ale jak ci 6k przyniesie to się ładnie usmiechniesz :)

Gość Maki5
są masowe powołania do wojska tylko że ciemny lud nie wie bo w lemingowej tv nic o tym nie mówią

jakie 6 k? :O o czym piszesz :O a Ci co są w małżeństwie to co? albo pracują?

naparwde zapowiada sie wojna :O ?

Gość A może jakieś potwierdzenie
tych rewelacji? Bo ja to sobie nie wyobrażam. Myk i jestem w samolocie, na brytyjskiej ziemi i zarabiam 1500 funtów za pierdzenie. Więc kogo chcą brać? Chyba emerytów..

Gość yukki
no nakońcu powiedzieli, ze za każdy miesiąć szeregowy dostanie 2k z groszami. ci, którzy pracują normalnie są na dodatkowym urlopie i pracodawca nie może się nie zgodzić. a i nie martw się na zapas bo nie wszystkich wezmą. I jeżeli będzie tak jak kiedyś to ojcó małych dzieci też nie wezmą.

pojebalo ich niech sobie biorą tych co nie byli a nie znów targają tam tych co juz to przeżyli :O

Gość Maki5
przecież ruski nam wypowiedzieli strącając 101 myślicie że czemu prokuratura mówi że nie było trotylu wyobraźcie sobie że polska mówi że to był zamach są dowody że ruskie to zrobiły i co jest gówno ruski nas miażdżą rudy wie że tajemnica się nie utrzyma dlatego polska się cichaczem zbroi

to ja musze jak najszybciej zrobi dziecko :)

Gość miszcz_kowal
bardzo chętnie pójdę ponownie w kamasze aby sobie przypomnieć jak się zakłada onuce, sprawdzę jak się chla wódę z kumplami i ile można wygrać kasy grając w pokera, ubranie dadzą i śledzia na śniadanie oraz kotleta mielonego z psa III kategorii zmielonego razem z budą , więc luzik , tylko kto w tym czasie zadba o działalność mojej firmy , co powiem staremu klientowi, który czeka na naprawę urządzeń, żeby poczekał na mnie trzy miesiące aż wrócę z wojska ?

nie wiem czy byl zamach czy nie . nie chce wojny

Gość Maki5
wojna będzie a czemu niemcy z ruskimi zrobili sobie rurociąg przez bałtyk zachód sprzedał już polskę

Gość Bezrobotny polonista
Poszedłem na studia by nie iśc do wojska. Udało się. Dziś jestem bezrobotnym wykształconym i rozważam pójście do woja na ochotnika.

Maki5 wojna będzie a czemu niemcy z ruskimi zrobili sobie rurociąg przez bałtyk zachód sprzedał już polskę - i po to to kurwa wszystko, czy nie mozemy zyc normalnie w pokoju na co komu te wojny, bitwy:O:(

Gość niedowi4rek
ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 po co robisz taką prowokację? Niby kto zarządził mobilizację :D?

Gość Maki5
"to nie znaczy że to sprawka rusków" fakt to jest głębiej widzieliście mapę nwo podział świata gdzie jest polska ? gdzie grecja? teraz wiadomo czemu był ten kryzys w grecji bo obiecana była ruskom jak i polska

Gość Maki5
"na co komu te wojny, bitwy" chodzi o władze i oczywiście o rogatego chce przejąć władze nad światem chce światowego państwa na czele z antychrystem

Gość Ale o jakiej wojnie mówicie
Ruskie obecnie mają problemy z obstawieniem Syberii, na którą łaszczą się chińczycy. Poza tym ostatnia wojna o malutką Osetię pokazała, że to wojsko to jeden wielki burdel. Owszem Rosjanie wygrali ale przy tych dysproporcjach ciężko to nazwać wielkim sukcesem. Jedynym REALNYM zagrożoniem są dla nas kraje europy zachodniej, które traktują Polskę jak teren kolonialny, zaplecze taniej siły roboczej i rynek zbytu towarów.

NIE ROBIE PROWOKACJI :o USLYSZALAM W WIADOMOSCIACH ZE NA 3 MIESIACE MAJA BRAC REZERWISTÓW I TYLE BY SIE PODUCZYLI COS TAKIEGO :o I PYTAM TYLKO Bo NIE CHCE BY MOJEGO WZIELI

Gość niedowi4rek
Ta, tylko, ze to jest dopiero projekt. Myslisz, ze organizacje pracodawców nie będą protestowac?

Gość Maki5
na YT jest kanał niezależna telewizja nie mylić z niezależną tv jest tam o mobilizacji wojsk

Gość Maki5
"Ta, tylko, ze to jest dopiero projekt" gdyby to był projekt to by ludzie pisma nie dostali że mają się wstawić do jednostki :D

MAM NADZIEJE ZE NIE WEZMA MEŻA CZY OJCA DZIECKA :o aLE RZECZYWISCIE ZASTANAWIAJACE JEST TO CZEMU chcą zabierac znów do woja

a tam na you tube pisal taki facet ze dostal takie juz pismo. I pisze tam ze JAK SIE ZGODZI? wiec nie musi sie na to zgadzac? czy dobrze zrozumialam :O

Gość niedowi4rek
To pismo co dostał to chyba jest zaproszenie do Narodowych Sił Rezerwowych. I nie, nie musi. Podobne pisemka bylo w 2010 r.

ach wiec nie musi sie na to zgadzac :) dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich :)🖐️