Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makowa245

Co jest z tymi konowałami???

Polecane posty

Gość makowa245

Właśnie oglądałam wiadomości i w Białymstoku zmarło dziecko, bo "lekarze" bez zrobienia żadnych badań odesłali je do domu. Dziecko przywiezione po raz drugi zmarło, bo miało białaczkę. Chłopczyk, ze cztery lata. Dopiero sprawa Bonków, dziewczynka chyba jeszcze na intensywnej, piszę chyba bo te zasrane media już zapomniały o całej sprawie. Co z tymi lekarzynami miernymi się dzieje? Całkiem już palma do łbów bije, zasrańcom. Aha, i na wirtualnej ani słowa nie ma, za to wielki artykuł o pielęgniarce-samobójczyni. Ku..wa aż mnie trzęsie, ojciec chłopczyka tak rozpaczał, tak płakał, serce mi się pokroiło. Zasrani władcy życia i śmierci, bodajby was samych to spotkało.

Gość you are..
Codziennie ktoś umiera tylko tobie telewizja robi siano z mózgu 🖐️

bo to sprawa sprzed paru dni - kilka dni temu raczej było na portalach... a dziecko miało chyba półtora roku... o dziewczynce Bonków też czytałam - poszperaj to znajdziesz informacje na pewno

Gość hvgjhb/lkmk
Też jestem w szoku po usłyszeniu wiadomości o chłopcu z białaczką. Jeszcze kilka lat temu sama byłam pacjentką owego szpitala w Białymstoku....

Gość makowa245
you are.. sianko to chyba ty masz niemoto, nie umiesz wyłowić z zalewu informacji naprawdę ważnych. Współczuję szczerze braku zwojów.

Gość makowa245
ex-D.Bill szukałam. Wszelkie informacje są sprzed 30 listopada.

Gość you are..
I tak by umarł .

Podejrzewam, że nawet jakby pierwszego dnia zrobili potrzebne badania to i tak dziecka by już nie uratowali bo białaczka była już zbyt zaawansowana, ale to jak zachowali się lekarze jest karygodne. Jak tak można potraktować człowieka? Bo im się nie chciało? Bo limity się skończyły? Rodzice sami prywatnie poszli na badanie. Dzisiaj widziałam jak tato tego chłopca się wypowiadał płacząc, że da te 10 zł lekarzowi bo tyle było warte życie Jego syna.

Gość lunonaa
you are, ty na szczescie tez... spierdalaj w podskokach przyglupie z gimnazjum bo jak czytam wypociny takich larw jak ty to mi sie goraco robi idz i powiedz to rodzicom tego dziecka, szmaciany bezmozgi potworze

Gość you are..
Jak czytam takie lafiryndy to mi się niedobrze robi, jedź z wieńcem na pogrzeb jak tak ci go żal . Zbadanie krwi nic by nie zmieniło bo było dużo za późno.

Gość makowa245
Ale zobaczcie dziewczyny, że władza wypacza. Za dobrze mają, za bardzo ludzie tak naprawdę się ich boją. Tak naprawdę człowiek powinien skończyć medycynę, stomatologię, weterynarię i wtedy udzieli sobie potrzebnej pomocy. Niestety ludzie choruję i boją się śmierci i zawsze muszą liczyć na pomoc takich "lekarzy", A zauważcie, że to my jesteśmy pracodawcami tych drani.

Gość makowa245
Dzięki za link.

Gość kiedy studiowałam na
Uniwersytecie Medycznym słyszałam rozmowę studentów medycyny brzmiała tak " jaką specjalizacje wybierasz?A:no chirurgie, dużo się pracuje a jeszcze więcej zarabia, B:ja ginekologie mało się pracuje, 10 minut i baba załatwiona ale zarabia się jeszcze więcej" Lekarze jest tylko z nazwy i nie ma nic wspólnego z lekarzem z powołania który chce pomóc na 100 studentów na roku trafi się 2 którzy naprawdę chcą leczyć i zgłębiać tajniki ciała człowiek reszta studiuje dla pieniędzy niestety :(

ludzie się ich boją, bo od nich zależy zdrowie i życie często, chociaż dziwię się, że kije bejsbolowe nie mają większego wzięcia niż koperta - są tańsze;)

Gość katarinka,.
Bardzo mozliwe , ze i tak chłopczyk by umarł, ale ludzie zachowajmy resztki godności, uczuć. Tu chodzi o życie, ŻYCIE DZIECKA. Fakt było bardzo chore , ale gdyby lekarze od razu się nim zajęli to była mała iskierka nadziei. Pomyslcie co rodzic tego dziecka, teraz czują? Gdyby lekarze się chłopcem , a dziecko by marło to i tak rodzice mogli by powiedzieć , ze zrobili wszystko co mogli aby żył, że ludzie nie zostawili ich samych, pomogli , wsparli , łatwiej było by się pogodzic z odejściem ukochanej osoby.... a teraz .... PRZECIEŻ TO NIELUDZKIE !

Gość goonies
You are, zniknij dziewucho

Gość you are..
Gdyby tak się nad każdym rozczulać to by człowiek zwariował. Był , nie ma, zrobią następne.

Gość kredka bambino
you are nie zycze ci zebys kiedys musiala organizowac pogrzeb wlasnego dziecka. Tepa strzala z ciebie i chyba jeszcze gowniara

Gość you are..
Nie potrzebny mi w domu zasraniec więc nic nie będę organizować.

Gość makowa245
Czy ty specjalnie tak piszesz? Czy twoje zbydlęcenie sięgnęło zenitu? I co tu się dziwić, że tak wygląda świat, jak takie podłe szmaciarstwo się na nim panoszy.

Gość you are..
Co ty tu jeszcze robisz, powinnaś być w drodze na pogrzeb.

Gość katarinka,.
na tym forum tez widać chamstwo oraz prostactwo , a później sie dziwić , że świat jest taki ,,zły" i dochodzi do takich sytuacji echh....

Gość kredka bambino
bylas takim samym zasrancem. Coz nie wymagajmy empatii od kogos kto jest zimna suka...

Gość tvtales
You are to jakas bezplodna staraczka, ktora dziecka nie ma i nigdy miec nie bedzie takie kurwy sa najgorsze, jadowite frustratki bez zasad:O

Gość you are..
Było by dobrze jakbym była bezplodna :) ale kto wie.

Gość you are..
A ty jakie masz zasady, opłakujesz każde umarłe dziecko ? hhahahahhahahhahaha

Gość No niestety moi drodzy
ale świat zaczyna uczyć się mordować na zlecenie Polityka nas wszystkich zmierza w tym właśnie kierunku żeby nas jak najliczniej zgładzić. -O czywiście wszystko idzie odgórnie. Coraz większe firmy zaczynają działać jak przeciętny prywaciarz 15lat temu. Ludzie jeden po drógim,każdy jest zależny od kogoś wyżej i wyżej i wyżej itd itd A ten co siedzi na końcu to chyba jest najwszechmocnejszym sukinsynem i ma plan by nas wymordować do ostatniego!

Gość No niestety moi drodzy
Graliście kiedyś w eurobiznes? To ataka stara gra teraz można za grosze to kupić na allegro nawet...