Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BladaBasia

Zostawil mnie... Juz nie wiem co robic...

Polecane posty

Gość BladaBasia

Po 3 latach zwiazku zostawil mnie facet,mowiac,ze to dlaego,ze czesto sie klocimy,ale to glownie wynika z tego,ze mamy dosc mocne charaktery oboje,jestesmy narwani i tak wychodzi,ze sie klocimy. Zgadzamy sie w tym czego chcemy od zycia,tylko... 2 miesiace temu poronilam nasze dziecko... Dosc mocno odbilo sie to na nas,na naszym zwiazku,mimo,ze dziecko nie bylo planowane,to juz bylo wyczekiwane.. I teraz on mnie zostawil... Od kilku dni sie nie odzywa,a mi jest ciezko... Juz nie wiem co mam robic...

Gość abac
Przykre... może jszcze nie wszystko stracone

Gość afronele
jesli on naprawde juz nie chce to nic nie mozesz zrobic. nie da sie nikogo zmusic do kochania.

Gość abac
A może potrzebuje czasu by wszytko sobie poukładać. Zastanowić się co dalej powinien zrobić. Ale powinien chociaż Ci to powiedzieć żebyś się tak nie czuła jak teraz

Gość wertylkua
Dajcie sobie trochę czasu. Trudne chwile za Wami.

Gość BladaBasia
Mam taka nadzieje,ale jest mi tak cholernie ciezko... Jeszcze nie zdolalam sie pozbierac po stracie dziecka,a tu takie cos... Wiem,ze on tez bardzo przezywa utrate dziecka,ostatnie tygodnie byly raczej przykre niz wesole,ale byla to swego rodzaju zaloba,nawet jesli padlo wiele przykrych slow... Dotknelo nas to,mam nadzieje,ze jeszcze wroci,ale jest mi ciezko...