Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luissssa

jestem recepcjonistką w pewnym znanym i prestiżowym hotelu...

Polecane posty

Gość Luissssa

... gdzie zatrzymują się premierzy prezydenci księżniczki królowie wielkie gwiazdy aktorzy znani i ci mniej znani wielkie osobowości właściciele, prezesi wielkich firm i wiecie co - pracuję już 5 lat hotel w Oslo gdybym ja powiedziała mojej rodzinie kogo widziałam z kim rozmawiałam - nie uwierzyliby mi, nie chwale się nikomu nie robią na mnie wrażenia ci wielcy i nie wielcy kiedyś oprowadzałam po Oslo znanego polskiego aktora i polityka ba przez pewien czas był szefem partii politycznej ale naprawdę nie robi nikt na mnie wrażenia kiedyś rozmawiałam z pewną osobą - w hotelu trwał szczyt rozmów zorientowałam się z kim rozmawiam gdy obok mnie pojawily się służby spojrzałam na zapinkę flagi na marynarce i już wiedziałam kim jest ta chłodna osoba z którą rozmawiam znam dużo tajemnic czasem pewne rzeczy widzę wcześniej niż pudelek zaczyna o tym domniemywać ;) ale nie czuję się lepsza jestem człowiekiem przyjechałam tu za pracą i pracę wykonuję a że trafiło się w tym hotelu

Gość Kania Kaniowski
Czy to może hotel "Kakaowe oczko" w okolicach Odbytu Małopolskiego?

Gość Luissssa
nie chwalę się SERIO nie ma czym nie jara mnie to dzisiaj np widziałam prezydenta pewnego kraju mówi się o nim bardzo często, z różnych przyczyn i tak myślę widziałam go prawie 30 min i był bo był patrzyłam na niego jak na zwykłego człowieka

Gość Luissssa
kiedyś to nawet jak zawiązywałam sznurówki to polizałam buty premiera Oslo, nie mówiłam o tym rodzicom oprócz tego wzięłam sobie na pamiątkę zużyty papier toaletowy ze drachą sraką księcia Karola myślicie że opylę na allegro ? ale mam super życie i pomyśleć że w szkole dzieci mnie biły i kopały

Gość Luissssa
Miał smacznego, lekko słonawego członka

Gość wiktor small
chetnie sie z toba spotkam i opowiem o swoich sekretach, miedzy innymi uwielbiam nosic cienkie cieliste rajstopy choc jestem facetem ;)

Gość Luissssa
z 2 trony pracę w tym hotelu zaczynałam jako pokojówka wiedziałam jeszcze więcej a tipy to premia w wysokości 2 pensji wychodzi na to że bardziej opłaca się być pokojówką niż stać na recepcji dodam że mam kierownicze stanowisko

Gość wiktor small
chetnie sie z toba spotkam i opowiem o swoich sekretach, miedzy innymi uwielbiam nosic cienkie cieliste rajstopy choc jestem facetem ;)

Gość Luissssa
dzisiaj był pewien aktor to nawet otarł się o mnie , aż puściłam bąka z emocji napisałam to w swoim pamiętniku pomimo że sie otarł o mnie to widziałam go jako człowieka szok

Gość Luissssa
nie nie robię halo wróciłam do domu i tak myślę o tym mówię mojej wspólokatorce widziałam tego w sensie osoby z 1 stron gazet, z tv, z filmów widzę na codzień i nie robią na mnie ŻADNEGO wrażenia a tak szczerze to nienawidzę tej pracy!!! i chcę zmienić ale gdzie indziej płacą grosze więc szukam dalej nie rezygnując z niej ta zapewnia mi byt

Gość dsfdsfds
no na mnie tez to nie robi wrazenia💤

Gość Luissssa
nie wiem po co te podszywy z urojonej zazdrości\, flustracji zapewne siezicie cały Boży dzień przed netem, puszczacie bąki w fotel bo czy normalny czlowiek zajął by się podszywaniem się? nie sądzę

Gość Luissssa
dzisiaj pewna prestiżowa osoba zrobiła do sedesu prestiżową kupę której nie mogłam spuścić za przepchanie kibla zapłacili mi 100 euro

Gość Luissssa
wiec czytaj uważnie chłopcze w hotelu zatrzymał się aktor I polityk, który był pewien czas sefem partii rozmawialiśmy chwilę, rozmowę zaczęłam w języku polskim oni mówili do mnie po angielsku odpowiedziałam po polsku i od słowa do słowa... mniejsza z tym

Gość ekolozka
to co piszesz, ja też mogę napisac i co...uwierzysz?

spadam zazdrośniaki nie ma czego zazdrości no chyba że posiadania pracy, której wy nie macie zapewne a co aż tak znasz polityków że twierdzisz że nie znają j. angielskiego? wychylasz nos poza komputer? chyba nie wiesz na jakim świecie żyjesz

Gość wiktor small
przestancie juz, dajcie spokoj. dziewczyna ciezko pracuje, ma ambicje.. klaniam sie

Gość Zatroskany mutant popromienny
ok wszystko pieknie, ale w takim razie po co to nam opowiadasz? mnie tez nie jaraja celebryci ale o tym nie pisuje

pisze bo piszę nie musiecie wierzyć w co piszę i tak przecież nic do tego nie macie chciałam napisać i tyle dużo osób jara się wow widziałam tego i owego gdybym ja miała wymieć osoby które przez te 5 lat widziałam a to hotel vipowski w oslo są takie 2 z rekomendacją oki doki idę wziąć dłuuugą kapiel

Gość wiktor small
Droga Luissssa, Czy jest tak ze musisz zakladac uniform do pracy? Jest jakis wymog odnosnie koloru rajstop? Ja tam lubie bezowe lub cieliste, nie lubie czarnych :) Wiktor

Gość Fielko rozwijasz sie i coraz
ciekawsze prowokacje piszesz, widzę ze humor Ci dopisuje Jestem pod wrażeniem i podziwiam

oczywiście że jest wymóg, często słyszę lub nie daj Boże muszę komuś zwrócić uwagę - brzydko pachniesz musisz wziąść kąpiel wymóg jest nawet odnośnie paznokci tam, nie mogą mieć wiecej ponas stan palca niż ileś tam mm to tzw dress code, jest dość długa lista co wolno a czego nie wolno na jaki kolor malować usta a na jaki nie ile cm powinna mieć szpilka pracują nawet 3 panie w polskim tłumaczeniu znaczy tyle co straż estetyczna, muszą być przestrzegane wymogi zdarza się że wylatują osoby bo któryś dzień z kolei jchał potem - akurat to panowie byli, co do zarobków zarabiam tyle że mogę pozwolić sobie na życie w najdroższym mieście w Europie stać mnie wyjechać na weekend wakacje i odłożyć skończyłam inżynierię materiałową a pracuję jako recepcjonistka łapie przez to doły nie małe

Gość wiktor small
wiem jak sie czujesz, pracowalem przez kilka lat w 5 gwiazdkowym hotelu w centrum londynu. bylem VIP waiterem, obslugiwalem wylacznie politykow,miliarderow,aktorow i t.d. miedzy innymi gadalem z benem affleckem :) ale nie moglem wytrzymac bo czulem sie czasami jak smiec choc napiwki mialem ogromne

Gość wiktor small
ciezko sie z tego wyrwac, kasa kusi i z takim cv juz raczej nie trafisz do biura. musialem zupelnie przerobic sobie cv, pracowalem za darmo przez jakis czas zeby miec referencje z biura. teraz juz od kilka lat pracuje w biurze, od 9 do 5 , zadnych weekendow :) swieta zawsze mam wolne , w hotelu swieta to byl najgorszy okres

Gość wiktor small
czuje sie jak czlowiek, nikt mi nie pstryka palcami pod nosem, nie ma bogatych chamow ktorzy czuja sie jak bogowie, siedzie sobie , mam wlasne biurko i nikt mi nie podskoczy :) do tego mam szanse ze za kilka lat bede szefem i bede zarabial kupe kasy ;-D

więc mnie rozumiesz dlaczego NIENAWIDZĘ tej pracy jak byłam pokojówką czy zwykłą recepcjonistką napiwki były naprawdę spore, największe dostają panie pokojowe teraz jestem supervisorem i praca polega na koorsynacji działań teamu 2 sprawa to taka że bardzo często przybywają delegacje rządowe ci wiadomo tipów nie zostawiają najwięcej wydają bogaci pijacy którzy wydają na wino tysiące nok'ów w ub miesiącu podnosiłam takie z wymiocin, wynajęta prostytutka z przedawkowania obudziła się po paru dniach zostawił mi parę tys za zamknięcie ust podczas checkend outu choc wiadomo ze i tak pary z ust bym nie wypuscila

Gość ekolozka
skoro zaczernilas nick to juz ci wierzę. cieszę się, że tak ci się trafiło mimo że nie za bardzo jesteś zadowolona. tu w pl nie doszłabys do tego co tam masz. powodzenia

Gość pallalama
Nie rozumiem czy sie chwalisz czy zalisz.