Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narwaniaaa

masturbacja łechtaczki po poronieniu

Polecane posty

Gość narwaniaaa

Czytałam, ze po poronieniu nie mozna uprawiac seksu do chwili całkowitego ustania krwawienia z pochwy, ale zastanawiam sie czy mozna masturbowac łechtaczkę w celu zaspokojenia potrzeb seksualnych, gdyż o seksie nie ma mowy w zwiazku z poronieniem. WIĘC, JAK TO JEST? MOŻNA CZY NIE?

Gość Cień mnie
można można....co innego brak stosunku ze względu na krwawienie

Gość narwaniaaa
potrzeby seksualne po poronieniu mogą wydawać się niedorzeczne, ale znam kobiety, ktore po poronieniu mają takie potrzeby, a przed ciaza nie wypuszczały swoich facetow z sideł

Gość Nie polecam masturbacji
nawet na kilka dni po poronieniu czy wyłyżeczkowaniu gdyż skurcze macicy spowodują silniejsze i wydłużone krwawienie. Stosunki są zabronione ze względu na możliwość przeniesienia bakterii w okolice szyjki która jest jeszcze otwarta ale sama masturbacja będzie bezpieczna dopiero po tygodniu od poronienia (zalezy czy mocno po tygodniu krwawimy czy tylko plamimy.

Gość narwaniaaa
nic chodzi mi o masturbację pochwową tylko łechtaczki

Gość po prostu olka
Chodziło o skurcze. Orgazm to przecież nic innego. Niby takie skurcze niewskazane,no ale skoro przyszło ci to do głowy,tzn dobrze się czujesz. Ja uprawiałam seks zaraz po skonczeniu krwawienia i dorobiłam sie zapalenia przydatkow-nie wiem czy to powiązane było. Swoja droga,rzeczywiście dziwne twoje pytanie.