Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

PALE FAJKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Dziękuje, na zdrowie. Faki palie nie tylko do alkoholu, pale codziennie, może nie dużoi (paczke mam na 3-4 dni, pale najsłabsze jakie są) ale jednak ;) ja ogarnełam pokój przygotowałam łóżko jakby co ;)

Gość komurczak01
ja palę tylko na fazie. Na trzezwo nic,ale jak piję to paczka w 4godziny idzie :D

Gość rozpita:)
tak ci powiem - po fotkach to bardziej ci szampan pasuje:) no ale od święta wojak może być

Gość komurczak01
eeee radia nie słucham :p tam nie ma takiej muzyki,która by mnie interesowała ;)

a jaki jest twój ulubiony alko?

Gość komurczak01
ja miętowych nie palę,nie wiem,jakoś mi nie podchodzą. Zdecydowanie normalne fajki najlepsze jak dla mnie.

Kocham Whiskey, czasami podkradam ojcu jak nie widzi ale rzadko, uwielbiam tez likier jajeczny. Ale ostatnio coraz bardziej skłaniam się alkohollowi który ma jak najwięcej prcentów. Przepraszam za podówjny wpis , przez etanol.. :D

jestes bardzo szczupła - intensywne piwkowanie by to zmieniło - wiem coś o tym

komorczak - jak ja popalałam do alko to tylko zwykle i raczej z tych mocniejszych - cóż różne gusta

a whisky tez jest dobra:)

Mam nie wiem idealny? metabolizm, naprawde jem dużo a jestem szczupła.. A jem ogromne ilości, czekolade całą tabliczke potrafie pochłonąć w kilka minut.. :D:O

Whisky jest przepyszna, jeszcze ta co ma ją mój ojciec (kilka stók kosztuje) poprostu niebo, ale to ze on wie jak mu zniknie chociaż by gram ... cóż. ale czasem ;) Czasami sobie kupuje Jack Daniellsa :D

wiem po sobie:) a co do fajek to zaciagasz się?

a w ogóle to gdzie mieszkasz? akadmeik? wynajmujesz? z rodzicami?

Oczywiście że się zaciągam, koleżanka mnie nauczyła rok temu i teraz tak zostało. Pamiętam jak po fajce musiałam kucnąć tak mi się wgłowie kręciło. A za pierwszym razem po kilku fajkach aż wstyd przyznać dostałam biegunki i wymiotów ale teraz nie ma problemów :D

wow - ja bym nie mogla ani pić ani palić w domu

Też oficjalnie nie moge, rodzice nic nie wiedza o tym że pale, poprosut mam swój pokój w którym się zamykam (pod prektekstem wszętej kłótni) i pale, pety wrzucam do pudełka po kremie potem wyrzucam do toalety, ..

ej tam - nie mozliwe, że nic nie czują... a moje ulubione to i tak (były) marlboro

marloboro sa bardzo mocne, nie czują.. naprawde jestem w domu tylko w weekendy i pale wieczorami :d Np terz mam otwarte okno na ościerz, zimno w cholere podłogowe włączone ogrzewanie to tego nie odczuwam,, :D

pisałam, że ja paliłam marlboro - zreszta może gdyby ktoś nde mna popracował to bym się wciągnęła ale było minęło

ja uz wypiłam "wieksza połowę" - i jak widze chorobsko mi głowę osłabiło

Własnie miałam pytać jak wódeczka? Nie pamiętam już z rozmowy jaka masz głowe? mocną? ja kończe drugiego wojaka i kręce się po pokoju do muzyki.. Papierosy, pale i wiem jak łatwo jest wciągnąć się w nałóg ja może sie jeszcze całwkiem nie wciągnełam nie ciągnie nie mnie głód nikotynowy, nie mam tak że rano wstaje i musze zapalić, poprostu wieczorem lubuie to zrobić lub po wykładach.. Ale wiem jak bym rzuciła to łatwo by było mi wrócić..