Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hubcio

Jak pokonać nieśmiałość?

Polecane posty

Gość hubcio

witam Panie. mam ogromny problem... pomóżcie młodemu mężczyźnie! od zeszłego roku podoba mi się pewna dziewczyna. problem w tym, że ja mam 18 lat a ona 20. Nie wiem jak pokonać moją nieśmiałość i do niej zagadać... boje sie że wyśmieje mnie że "dzieciak'' do niej startuje. pomóżcie jakoś...

Gość hubcio
pomóżcie, błagam..

Gość Augustyn123456
Wysmije cie przegrancu zyciowy

Gość hubcio
licze na poważne odpowiedzi...

Gość Freak on A Leash1992
A jaka ona jest? Rozmawialiście już?

Gość hubcio
Raz rozmawiałem z nią. ledwo wydusiłem z siebie słowo. Jest trochę taka skryta i tajemnicza, a przy tym po prostu piękna :)

Gość kamil1979jgora
powiedz jej że masz inną

Gość KafeteriAnka_26
Hmm, kobiety raczej wybierają sobie na partnerów starszych od siebie mężczyzn, więc na związek raczej nie licz - choć bywa różnie i może się uda. Jeśli jesteś bardzo nieśmiały spróbuj wręczyć jej jakiś drobiazg (zimą z bukiecikiem kwiatków będzie ciężko, bo zmarzną) z liścikiem - powiedz tylko "to dla Ciebie" - chyba tyle uda Ci się wykrztusić? ;) W liściku krótko napisz, że nie masz odwagi, by ją zagadnąć, ale bardzo chciałbyś ją poznać. Zostaw swój numer telefonu i poczekaj - powinna odpowiedzieć - może nie od razu, ale jeśli jest dobrze wychowana, to chociaż sms z podziękowaniem powinieneś dostać. Dalej już będzie łatwiej, bo na początku wymiana smsów pozwoli Wam jakoś przełamać pierwsze lody.

Gość R78
A skąd się znacie? Macie jakieś wspólne sprawy? Często ją widujesz?

Gość Uszy do góry! :)
U nieśmiałych osób najlepszym sposobem jest działanie spokojne, acz konsekwentne. Najpierw znajomość (powitanie przy spotkaniu + krótka wymiana zdań, np. "piękna pogoda :)", "fajną masz czapkę", "zobacz jaki śmieszny kot tam siedzi" - czy inne duperele, które ułatwią wymianę paru słów). Z czasem gdy już się oswoisz możesz sobie pozwolić na dłuższe rozmowy, gdy już nieśmiałość trochę minie spróbuj zaprosić ją na kawę lub spacer. Jeśli dziewczyna jest miła i dobra, zauważy, że masz problem z pewnością siebie i pomoże Ci złapać równowagę, podtrzymując rozmowę, poddając nowe tematy.

Gość Revivale
www.jak-zdobyc-dziewczyne.info tutaj masz stronkę na ten temat- uwodzenie kobiet itp- pomogą Ci zwalczyć nieśmiałość.