Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

\

nocne muzykowanie

Polecane posty

Gość ja też nie mogęęęęę
https:// www.deep. hu/catalog/PC 184-2 usuń spacje

nie wiem co toz linki, ale dzięki.... niestety- w tym temacie jestem durny jak tłuczek do ziemniaków i nawet MaX vel klaun mnie wyprzedza.......

Gość ja też nie mogęęęęę
to od splaskacza musisz ściaganc kliknij na download via torrrent ale musiisz mieć torenta na kompie do ściągania taki program ;)

przepraszam, ale na komputerach znam się jak warchlak na lotach kosmicznych... jestem komputerowym debilem i nic tego nie zmieni... nie posłucham sobie i to pewnie jest kara:D ...........a kara musi być

Gość splaskacza
wejdź na ulub.pl i wpisz w wyszukiwarke pojedynczo i ściągnij, widze, że niektóre są tam 01 green lemon feat magica fe - 11 o clock (pure beach cut) 02 jazz connection - passing dolphins (cool sax mix) 03 cafe americaine - solitude charmante (level one) 04 sofa sweeper - mos rebeat (jazzybell mix) 05 calido - el calor (patrick marsh chill out mix) 06 frank borell - landpartie (a touch of gregorian mix) 07 good chillaz - stoned love (jazzomatic mix) 08 chillwalker - costa del sol (sunshine mix) 09 skysurfer feat lovay - circling elements (down by the sea mix) 10 silent voices - time of passion (guitar mix) 11 in credo - siesta del sol (laid back summer cut) 12 airstream - electra (religion cut) 13 jason tyrello - when da sun is gone (relaxation mix)

Gość tam bedzie latwiej
albo na chomikuj :)

wiem, że chcesz dobrze, ale ja dostaje ślinotoku.... nie potrafię, bo mój poziom zatrzymał sie na Atari 800XL ...a magnetofon turbo nastręczł mi problemów... Nie mój świat:D wolę zapłacić i niech ktos mi da gotowe na CD "TO" przynajmniej potrafię sobie uruchomić... jestem starym chujem:(

Gość splaskacza
a na youtube możesz posłuchać ;)

Gość ggghhdde
skoro wiedziales jak wejsc na forum to wejdz sobie na you tuba i tam posluchaj:D:D

Gość splaskacza
youtube.com/watch?v=LWRCjRR3fZ8

widzisz...każda muzyka to nie tylko melodia,ale także wspomnienia... ...a te nie znają ceny... dzięki z a wstęp do płyty.... to dla mnie bardzo ważne.. (link potrafię skopiować)

królik :) jeżeli potrafisz to znasz adres...

Gość splaskacza
a to chyba muzyka relaksacyjna, fajna ;)

...nieważne jaka jednego relaksuje, innego motywuje.... dla mnie to po prostu ..nieważne kurwa !!!

powiem ci tak: to czyni forum ważnym, a ludzi istotnymi nigdy bym sie nie spodziewał

nie chcę rozwijać tematu, bo to w tym momencie niepotrzebne... powiem jedynie tyle, że złapałem sięsam -na własną wędkę, a nuta którą wkleił/ła splaskacza youtube.com/watch?v=LWRCjRR3fZ8 .....rozbrioła mnie kmpletnie... dawno tego nie słyszalem

Dziękuję:)... ...królik

Gość sdddddddddddddf
youtube.com/watch?v=LWRCjRR3fZ8 mmmmmmmm

Gość hej w goreeeee
muzyke dawac