Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdk

Podoba mi się pewien facet, nie znam go, zagadać?

Polecane posty

Gość kjdk
Chyba już uciekłaś Koleżanko..Szkoda;)

Gość sexowna koleżanka
Tak jak piszesz wszystko zależy od człowieka. No ale parę cech wspólnych jest na pewno. Ludzie z zacięciem twórczym muszą być wrażliwi, co niestety w praktyce często tez oznacza przewrażliwionych na swoim punkcie, więc wiadomo - najmniej krytykować, dużo chwalić, interesować się, wspierać, pocieszać, że to inni są winni, że nie potrafią docenić itp. I nigdy przenigdy nie kazać wybierać między Tobą a pasją. Zmienne nastroje na pewno, w końcu to duże dzieci. Co nie oznacza że nie potrafią być odpowiedzialni. Artysta jako partner - kto co lubi, jak pisałam o muzykantach z grania się trudno utrzymać więc większość ma tez pracę na etacie a w weekendy, święta, sylwestra itp. gra, więc ich praktycznie nie ma w domu i jak pojawią się dzieci musisz być przygotowana że będziesz wychowywac je sama... Ci których znam mają miłe i spokojne żony, normalne kobiety wcale nie przebojowe ani super piękności, a oni sami są im bardzo oddani i każdą wolną chwilę staraja się spędzać z rodziną. Oczywiście w towarzystwie chwalą się swoimi podbojami i szalonym imprezowym życiem, ale nie ma to nic wspólnego z tym co jest naprawdę. Chyba że któremuś woda sodowa odbije, co tez się zdarza. Ale jak pisałam spróbuj a zobaczysz jaki jest Twój.

Gość sexowna koleżanka
Nie uciekłam, gotuję obiad:) Ale teraz już uciekam. Będzie dobrze,życzę żeby zachwyt był obustronny.

Gość kjdk
Dziękuję bardzo za rady i za zainteresowanie tematem, miło było porozmawiać:) Pozdrawiam i życzę smacznego 🌼 ;)

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.

Gość Karolina1a198
Ja odzyskałam swojego chłopaka dzięki pomocy wrózki Sigity z http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/ odprawiłam rytuał według jej przepisu i pomogło po 5 tygodniach.