Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psajcho87

pomysł na zaręczyny, ZA POMYSŁ ZAPŁACĘ !

Polecane posty

Gość psajcho87

wraz ze znajomymi (15osób) wybieramy się na sylwestra w góry, chcę się tam oświadczyć mojej kobiecie, mam mnóstwo pomysłów ale nie wiem co wybrać bądź jak to połączyć, może Wy coś doradzicie tylko jeden kolega o tym wie ! 1. znajomi zjeżdżają ze stoku trzymając każdy z osobna transparenty "wyjdziesz" "za" "mnie", w tle muzyka bruno mars-married me i ja wyskakujący zza pleców 2. restauracja i orkiestra która coś gra 3. niby jakiś wypadek, ona jedzie z moim kolegom do szpitala (niby) i dalej nie wiem co... POMÓŻCIE, DORADŹCIE ! ZA MEGA POMYSŁ MOGĘ NAWET ZAPŁACIĆ :))

Gość no ale teraz juz wiesz
ile placisz ?

Gość psajcho87
zależy za jaki pomysł, bo jak mi się spodoba to mogę grubo i stówe !

mi stowa a ty zablysniesz .Kiepski interes. Ale co mi tam : jak juz bedziesz w tych gorach to zaplanuj jak najpozniej wjazd wyciagiem.Najlepiej by dobrze sypalo sniegiem.Wsrod wirujacych sniezyynek wyciagnij pierscionek i na samej gorze popros o reke.Tylko przywiaz pirscionek do swego palca na czerwonej wstazce , by wam nie upadl. Jak sie zgodzi to szampan otworz i w gore go !!!

nie lepiej wjechać tuż przed zamknięciem wyciągu, zjechać w złą stronę, doprowadzić do wycieńczenia błądzeniem w kopnym śniegu, a potem uratować i być wybawcą?

Gość psajcho87
tez dobra opcja, ale co za frajda z tego ze bedziemy na wyciagu hehe, ponadto nie wybiore pogody ;))

do tego narzeczona ukulac w sniezna kule i ja ze stoku sru .Samemu skrzydla na plecy i na samym dole , by sie nie roztrzaskala .uratowac Hura Hura Hura !!!!!!!!!!!

no dobra .nie smec.Dawaj ta stowe Kutwo !!!!

Gość psajcho87
gdybym skorzystał z Twojego sposobu zapewne porosisłbym Cię o jakiś kontakt, ale to iż był mierny to wiesz ...

Gość psajcho87
mierny to ty masz ptaszek

wiem, zes kutwa .Marnie trafi ta panna .Wijesz sie jak piskorz mi tu. Ale ja tylko zartowalam z Toba. A zarabiam okolo 7tys netto /miesiac .Takze ta twoja stowa to sa zarty .

Gość dobry pomysllllll
na zaręczyny nie jest wart żadnych pieniędzy :P

Gość dobry pomysllllll
yyyy, znaczy odwrotnie :)

Gość gienka ty to masz
masakra, kwasiarksie na maegadajnormalnie pierscioneki kwasu nie rob

Gość alanandersz
i co? pokasowałeś wpisy załosny, zapatrzony w amerykańskie filmidła miłośniku pajacowania i tandety?

Gość freter
Spróbuj dogadać się z ludźmi którzy obslugują wyciąg. ale nie taki krzesełkowy tylko w kabinach i niech w pewnym momencie się zatrzyma, jak będziecie w połowie. Ludzie, ktorzy z wami będą jechać muszą wiedzieć o Twoim pomyśle wcześniej, więc znajdz kilka osob i wcześniej o to poproś by jak się kolejka zatrzyma by oni przestali cokolwiek robić, zamarli w pozycjach jakich się znajdują razem z kolejką, wtedy ty klękniesz i poprosisz ją o rękę, zgodzi się to niech wszyscy zaczną bić brawo i kolejka ruszy. :D

Gość ołjeeee !!! ;)
1 - niedopracowany.... bo co Twoi kumple jadą na nartach z jakimiś transparentami.. hehe, no fajnie.. ale to oni mają napis w rękach a Ty wyskakujesz za pleców hahaha, w sumie zastanawiałabym się komu mam odpowiadać.. Tobie ? Ale na co ? Przecież to nie Ty pytasz tylko oni w trójkę hahaha ;D 2. To jest całkiem fajne, ale skoro będziecie ze znajomymi to za bardzo romantycznie nie będzie kiedy będzie orkiestra grała a Ty się oświadczysz wśród przekrzykujących się kumplów hehehe 3. Z tego można było by coś zrobić ciekawego ;D .. ona jedzie do szpilala, Bóg wie co się dzieje jest zdenerwowana hehehe Twoi kumple ją nakręcają, że masz ciężki stan hehehe. Wcześniej jedźcie z kumplami na komisariat zapytać o patrol, można się z tymi panami dogadać,żeby zatrzymali Twoją dziewczynę z kumplami na rutynową kontrolę. Oczywiście mogą im wmówić różne dziwne rzeczy typu : że wykryli, że auto jest kradzione, że muszą opuścić pojazd bo są zatrzymani i podejrzani o kradzież i handel samochodami hahaha ja bym już była posrana ;D I w całym tym zamieszaniu Twoja policjanci włańczają alarm w wozie, ona zostaje skuta kajdankami i wchodzi do pojazdu a tam Ty z pierścionkiem ! Zabiłabym Cię jak Boga kocham, ale pewne jest to że ten dzień zapamiętałabym na zawsze ;DDD Później trzeba oczywiście odpalić Panom jakąś flaszke za pomoc ;D Oni też lubią takie akcje hehe więc pomogą na pewno ;p

Gość retrer
za taka akcje ze szpitalem bym Cie zabila na jej miejscu :P przeciez dziewczyna na zawal serca zejdzie zanim do tego szpitala dojedziecie, ze strachu o Ciebie. nie chcialabym takich zareczyn.

oświadcza sie w miejscach zupełnie niespodziewanych - a nie "oryginalnie oklepanych" jak w temacie by zrobic z siebie super-oryginała- pajaca 💤

Gość oswiadcz sie jej w gorach, ale
nie przy znajomych:/ wez ja na sanie i oswiadcz sie w jakims urokliwym miejscu:)