Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hipotetyczne pytanie.

Pytam hipotetycznie - chcielibyście zabić obcego człowieka dla przyjemności

Polecane posty

?

heh każdy ma inny gust

Gość Upiorny.
Upiorne to, al... Więc myk, myk...

Nie jestem socjopata, nie mam problemu z prawem. Pytam bo jesteśmy zwierzętami, one się zabijają więc musi to być przyjemne

Dla przyjemności? Pogięło cię? Co innego z zemsty gdyby ktoś skrzywdził moich bliskich - w sprawiedliwośc nie wierzę od dawna

Popracuj nad logiką, bo nawet nie potrafisz podać dostatecznych przesłanek dla własnego wniosku. W takim stanie rzeczy nie przyciągniesz dyskutantów, ani nie wzbudzisz zainteresowania. 🖐️

Gość Upiorny.
A czy zemsta to może upiorne sprawienie sobie przyjemności? Więc Myk, myk...

Gość ggh
psychopaci zabijaja

Gość Upiorny.
Upiornie mam ze skruchą Podziwiać jak mordują mi... Można oszczędzić Go, ale Ach szkoda słów Więc Myk, myk...

Gość ponownie ja
Mord w zemście jest satysfakcjonujący ale przyjemny?

Gość nieeeeeee st
nie mnie smierc, zabojstwo nie rajcuje, nawet na filmach nie moge patrzec jak zabijaja jakiegos zbrodniarza, dla mnie jest inna sprawiedliwosc.

Gość Upiorny.
W upiornych czasach czytałem o... zgwałconej dziewczynce przez 3 pijanych, którzy - upiorna ma pamięć - chyba dostali krótkotrwałe wakacje i po powrocie z wypoczynku na wieś... Żyli sobie jak panowie Wujek małoletniej czekał na ten moment Jednemu przywłaszczył sobie upiorną głowę jego, a drugiemu w barze wyciągnął serce Jak na dłoni. Aby mogł ów upiorzysta wrócić do domu to zostawił mu to upiorne serce na talerzu:-) Do trzeciego nie zdążył dotrzeć. A szkoda. Czy byla to przyjemność? Upiorna satysfakcja? Co zrobilibyście mając niemowlaka na rękach Którego dzisiaj zwiom upiornie stalin lub hitler? Więc Myk, myk... Upiorności dosyć!

Gość fgghghgh
niech ktos zglosi ten temat na policje

Gość ah szkoda
>>Hipotetyczne pytanie. "Nie jestem socjopata, nie mam problemu z prawem. Pytam bo jesteśmy zwierzętami, one się zabijają więc musi to być przyjemne" Zwierzęta zabijają się nie dla przyjemności, ale albo z głodu (polują), albo broniąc terytorium i stada! Jak dotąd w przyrodzie zwierzęta nigdy nie zabijały się wzajemnie tylko dla samego zabijania. Czyli wnioskować można, że jeśli człowiekowi na myśl przychodzi zabijanie dla przyjemności, jest socjopatą.

Gość ukrywam się;-)
Już jest obserwacja:-)

Ja chciałbym zabić tych co nienawidzę, najlepiej z broni aby się nie babrać. Na pewno byłbym szczęśliwy widząc że zdechło to czego nienawidzę. Bynajmniej nie jest to nic nowego takie coś ma swój byt odkąd istnieje ludzkość.

Gość -98piu
Donka czy Paliścierwo możnaby dla przyjemnosci :D

Gość dwjeoef
nienawidziec nienawidze, ale zabic? az takiej nienawisci w sobie nie chowam. ktos kto widzi przyjemnosc w zabijaniu- ma problem, bo jest psychopatą, przyszlym morderca

Może i jakaś przyjemność jest skąd wiesz? Też nie wiem ale nie chce nikogo zabić tak tylko pytałem

ktos kto widzi przyjemnosc w zabijaniu- ma problem, bo jest psychopatą, przyszlym morderca Jak się gra w gry na komputerze to tak się pózniej ma. A twórcy gier czy filmów - prawdziwi psychopaci :)

Gość zafszony gargamel
--->-98piu "Donka czy Paliścierwo możnaby dla przyjemnosci" Dla mnie bez różnicy by było Donek sronek czy pierdonek - wybiłbym wszystkich polityków; tych z PiS-u, tych z PO, z SLD, PSL, i tak dalej. Oczyścić całe podwórko, bo tyle świń nasrało i zacząć wszystko od nowa :D Cała polityka to chlew, a wszyscy politycy to świnie, wszystkie partie są do d.py, bo nie ma tam normalnych ludzi, którzy potrafią czuć empatię do drugiego człowieka.

Gość nieeeee to chore pytanie
jw

Gość Hecate
Obcego to raczej nie. Jakby mi coś zrobił złego, no oczywiście, że chciałabym! Nie raz myślę o tym, jakim sposobem zabiłabym powiedzmy moich wrogów. Szkoda, że to się nie zdarzy na prawdę. :(

Gość gość
Ja bym nie mogła nikogo zabić... jak można czerpać z tego przyjemność? Jeżeli już, to raczej w afekcie, np. gdybym zobaczyła, że ktoś morduje kogoś z moich bliskich, ale z zemsty, kalkulując na zimno... chyba nie...

Gość gość
Zabilabym kazdego bo przekonalam sie ze ludzie to gnidy