Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeapart

Olej z Wiesiolka a regulacja cyklu???

Polecane posty

Gość kafeapart

witam staramy sie ze mezem o dziecko od pierwszego dnia cyklu do owulacji bralam tabletki z wiesiolka. Teraz okres spoznia mi sie juz 2dni zawsze mialam regularnie :/ nie wiem czy sie cieszyc czy czekac az przyjdzie.. moje pytanie brzmi czy olej z wiesiolka reguluje cykl? czy moze jest mozliwosc ze moze spoznia mi sie przez wlasnie ten olej???? dodam ze testu na razie nie chce robic bo sie boje rozczarowania! bardzo prosze o odpowiedz jesli ktos cos wie na ten temat :)

Gość kafeapart
nikt nic nie wie ?? :(

ja mam problemy z zajsciem w ciaze i tez słyszałam ze wiesiołek pomaga, cykle mam na zmiane 26,27,28 dniowe w miare regularnie, ale po wiesiołku bardzo ładny śluz się zrobił i mam nadzieję ze to jakos pomoze w zajściu :)

Gość kafeapart
hEJ U MNIE JEDNAK OKAZALO SIE ZE JESTEM W CIAZY :) BARDZO SIE CIESZYMY :) DAM CI RADE KOCHANA NIE MYSL O TYM ZE CHCESZ BYC W CIAZY DAJ NA LUZ JA TAK ZROBILAM I JESTEM :) POZDRAWIAM I ZYCZE CI TYCH 2 KRESECZEK Z CALEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!

ja juz wiele razy próbowałam i nic ;( ciągle o tym myślę ;( strasznie tego pragnę ;( a co Ci pomogło?

Gość kafeapart
Hej wiesz co mi pomoglo ze dostalam akurat prace i bylam bardzo zajeta :) nie myslalam o tym ze chce byc w ciazy i bylam pewna ze i tak dostane znowu okres.. dawalam sobie glowe obciac ze przyjdzie!! a tu taka niespodzianka i okres nie przyszedl :) do tego zaczelam jesc olej z wiesiolka slyszalam ze bardzo pomaga i pomyslalam ze czemu nie kupila i jadlam :) mysl ze i tak nic z tego i ze okres przyjdzie badz tego pewna a zobaczysz ze ci sie uda :) mysl tak od poczatku cyklu a sie uda :) po za tym jest to udowodnione ze jak sie bardzo chce to cos sie blokuje i nie da rady zajsc w ciaze!!!! mozg nie pozwala na to!!! wiem co mowie bardzo duzo zalezy od naszej glowy an nie od ciala!!! podam ci przyklad pomysl sobie o cytrynie i jej soku a zaraz bedziesz miala kwasno w ustach!!!!! tak samo reaguje mozg na ciaze!!! :) daj znac jak ci poszlo :) Pozdrawiam