Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

czy kobiety najbardziej kochają dzieci, a mężczyźni najbardziej kobiety?

Polecane posty

z tego rachunku wynika, że mężczyzn nikt nie kocha najbardziej. czy podoba wa się taki układ? i czy to prawda, że facet a gdzieś, że jest zawsze na drugim miejscu. czy to prawda, że facet potrzebuje tylko żarcia i seksu?

Gość ropuchax
mezczyzni tez kochaja dzieci i to bardzo

popaprany świat...mężczyzn kochają matki i stąd wredne teściowe... gdzie człowiek przy drugim człowieku odnajduje pełnię siebie, swojego człowieczeństwa.z matką się nie żyje tylko z żoną.

Gość xcvbnm,hggsdtyu
świat nie jest sprawiedliwy :P a faceci najbardziej kochają samych siebie im żadna miłość więcej nie jest potrzebna, wszystko inne to pozory

Gość Maki5
to nie prawda moja matka faworyzuje tego swojego krasnala który nie wiem z jakiej racji mnie zrobił

Gość cud miód i orzeszki
idź się leczyć, uczepiłaś się 10% patologi i ciągniesz ten temat, widocznie sama chcesz stworzyć swój związek patologiczny, jest tyle przykładów kochających się rodzin, gdzie dzieci nie są przeszkodą tylko uzupełnieniem ale ty wolisz patologie, lol

mężczyźni imponują mi wieloma swoimi cechami. i pood wieloma względami mi imponują. byłoby fajnie mieć pewne cechy męskie w charakterze. oni rzeczywiście czynia postęp w świecie- ają to zdecydowanie, taką siłę, dzięki której nie interesują ich opinie innych, są bardziej zahartowani, nie analizują głupot. zdecydowani. ja bardzo marzę o mężczyźnie, by być jego wparciem, całować go w czoło, kupować mu takie różne podniecające żele pod prysznic. ale niestety nie mam szans, nie kręcą się wokół, a poza tym chcą chyba mieć dzieci, a ja nie...

cud, miód- a ty raz się mną zachwycasz, raz mi walisz w tył głowy....weź się zastanów, bo też chyba jesteś chwiejny emocjonalnie....

Gość cud miód i orzeszki
Jardin du Monde - Citrone Vert du Mexique

Gość cud miód i orzeszki
de Mexique*

Gość cud miód i orzeszki
nie zachwycam się Tobą, piszę jaka jest prawda

ale na innych topikach się mną zachwycałeś....kiedysś,...nad moimi poglądami. a tu znowu zmiana o 180 stopni....albo jesteś fałszywy albo chwiejny.

Gość Maki5
heloiza zombi cię odwiedził ?

Gość faceci kochają -
ładne i zadbane kobiety które wiedzą czego chcą. Dzieci to tak w wieku 40 lat jak dla faceta :P albo wcale. Tylko babom się wydaje że faceci kochają pieluszki i maluszki i rozepchane ciążowe brzuszki ale to nie jest prawda. Żaden facet nie chce zostać zniewolony u boku srającego potworka i mamy która nie może dojść do siebie po ciąży

Gość faceci kochają -
a jestem facetem, mam kolegów i wiem co mówię. Oni tylko szukają drogi ucieczki, wolą pracować 12 h niż wrócić do domu. Nieraz jak się popijemy to tego wysłuchuję. Jeden mój kolega robi w niemczech i wysyła kase, żona myśli że on pracuje - fakt, pracuje, a poza to się bawi jak nastolatek. I wszyscy tatusiowie jemu zazdroszczą. Ogólnie ich koncepcja to jest 3 tygodznie pracować, mieszkać z kochanką i wracać na tydzień pobawić się z dzieckiem, a potem wrócić do pracy

Gość cud miód i orzeszki
tamto to była ironia, bo ileż to można w kółko jedno i to samo pisać, nawet nie wiadomo po co to piszesz? co chcesz przez to osiągnąć, chcesz ludzi nawracać czy jak? że dzieci są złem? że dziecko niszczy miłość rodziców?