Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie wiem

test owu - interpretacja mile widziana

Polecane posty

Gość prawie wiem

Hej, wczoraj rano ok 9.30 -10.00 zrobiłam test owulacyjny. Nie był to pierwszy poranny mocz. Test owu wyszedł pozytywny... następnie popoługdniu ok 17 zrobiłam go ponownie ale nie wyszedl pozytywny. Pytanie: czy ten poranny był robiony za wczesnie i stężenie było nienaturalnie zbyt duże? dodam że wieczorem miałam robiony monitoring i w 17 dc mam pęcherzyk 18mm. czy testy wychodza negatywnie bo za wczesnie na owu czy pecherzyk ma szansę pęknąć przy takiej wielkości?

Gość Fanfik
myślę, że jazda po pijanemu na rowerze może powodować przyśpieszone miesiączkowanie niedźwiedzi polarnych

Gość prawie wiem
dzięki.. myślę podobnie

Gość szkotka uk
tez robilam testy owulacyjne i jesli dobrze pamietam tam bylo napisane zeby nie robic go wczesnie rano z porannego moczu. Nie pamietam dlaczego ale tak mi sie cos przypomina

Gość prawie wiem
no włąsnie nie robiłam go z porannego moczu tylko z kolejnego ok godz 10.00

Gość prawie wiem
podnoszę....:)

Gość jiii8opip
test owulacyjny jest pozytywny gdy kreska testowa jest równa bądź ciemniejsza od kontrolnej...jesli drugi test nie był juz pozytywny to prawdopodobnie czas minął - gdybys robiła test dzień wcześniej dłużej byłby pozytywny...

Gość prawie wiem
robiłam dzień wczesniej i test był negatywny. tylko wczoraj rano był pozytywny, a po południu juz negatyw. Myślalam że może ktos tak miał?!??!?! albo ma większe doświadczznie w testach owu.

Gość baju bajuuuuuuu
pozytywny test nie jest pewnikiem ze owu bedzie!pęcherzyl moze nie peknąć

Gość prawie wiem
bardzo dziękuję za opinię... tak wiem ze test owu nie jest pewnikiem wystapienia owulacji... ale chodzi mi stricte o ta sytuację że tylko rano wyszedł mi pozytywny test a popołudniu tego samego dnia już negatyw i poprzedniego dnia tez negatyw... Myślałam ze jak test bedzie pozytywny to pedzie pozytywny np ccały dzien lyb dwa a nie tylko kilka godzin.... dlatego zastanawiam się czy test mogł się pomylić... nie znam się dobrze na testach owu bo robię je od niedawna ...stad moje pytanie.