Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supermen123

Youtube - gdzie jest sortowanie wg daty dodania filmu?

Polecane posty

teraz wszystko sie zmieniło na youtube, TRAGEDIA, nie wiem gdzie jest sortowanie wg daty dodania. Jak mam wyszukać film sprzed powiedzmy 6 miesiecy? przeciez to niemozliwe ! skoro są opcje: dzis, wczoraj, tydzien temu, miesiac temu i kiedykolwiek (a jak jest zaznaczone ''kiedykolwiek'' to i tak to nie jest automatycznie zsegregowane !!, wiec aby odszukac film sprzed 6 miesiecy trzeba przerzucic wszystkie strony). Co mam zrobic zeby nie musiec tracic godzin w celu wygrzebania filmu sprzed 6 miesiecy? BO JEST BAŁAGAN filmy są zmieszane te sprzed miesiaca, pokazywane na zmiane z tymi sprzed kilku lat !!!! Kolejna rzecz to gdzie jest sortowanie wg liczby wyswietlen? Np wpisalem sobie imie i nazwisko danego piosenkarza/piosenkarki i chce zobaczyc ktory z jego utworów ma najwiecej wyswietlen (taki utwor pewnie najlepszy - bo najczesciej sluchany).

Gość jkhjhjjkkj
chyba nie ma .Tak samo nie ma iloci wyświetleń .

niby działa, ale to przeciez jest strasznie niewygodne, nie bede klikal wkolo ''kopiuj wklej'' i przesuwał kilkanascie sekund kursor na www do konca na prawo zeby to wkleic na koniec linka

Gość biolyyyyyyy
znacie jakiś bardziej wygodny sposób?

Gość goro
mam to samo pomocy :)

Gość saymoonl
"i przesuwał kilkanascie sekund kursor na www do konca na prawo" Po co trzymać kilkanaście sekund strzałkę jeśli możesz tylko raz nacisnąć klawisz End.