Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lavangenes

śni mi się że jestem opętana, co to znaczy?? oszaleje!

Polecane posty

Gość lavangenes

Mam takie sny w których budzę się i próbuje wstać, ale moje ciało odmawia posłuszeństwa, wtedy z całych sił próbuje krzyczeć, słyszę że w kuchni kręcą sie ludzie, ale nikt nie słyszy. Podnoszę ręce i łapie się ramy łóżka i podnoszę sie, już wszystko jest ok i nagle znajduje się w tym samym punkcie co przed chwilą i tak cąły czas. Po czasie sie poddaje, kłade się i zaczynam modlić. Po paru minutach budzę się i mogę wstać. Za drugim razem próbowałam zeskoczyć z łóżka i jakoś dojść do drzwi, lecz tak samo wracałam do punktu wyjścia. Kładłam się i poddawałam. Wczoraj śniło mi się to samo jednak podczas próby wstania coś zarzuciło mną na drugi koniec łóżka i sobie poszło. Zawsze po tym śnie jestem śpiąca i zyczerpana. Zawsze przychodzi mi na myśl różaniec, który kupiłam kiedyś jak byłam mała i jest u mnie w pokoju. Co to jest, co to znaczy? W senniku pisze że żyje skrajnymi emocjami, ale to nie jest prawda

Gość torze
A co palisz przed snem? A może tłusta baranina z kapustą ci przeszkadza?

Gość Ryża Pyza
idz do Kościoła i zapytaj ksiedza

Gość gfdgaertgss vf
mam tak samo.... identyznie jakbym siebie opisywała... dosłownie wyjście z siebie i stanięcie obok

Gość nizle jaja
czegos sie boisz

Gość Atgpjtp
Poczytaj sobie o zmorach i im zapobieganiu.

Gość Ryża Pyza
a do Kościoła chodzisz?

Gość lavangenes
na forach i blogach pisza zebym skontaktowala sie ze specjalista. ja sie cienia wlasnego boje a wy mi o takich rzeczach. jestem katolikiem, w kosciele nie bylam 3 lata bo tutaj gdzie mieszkam kosciol mi sie nie podoba

Gość lavangenes
jeszcze dzisiaj ten horror demony obejrzalam... tragedia, chyba pojde spac do sasiadow

Gość lavangenes
Lick me!Fuck me!Arrrrrrrrrhhhhhhhh!!!!!!!!!!! AAAArrrrrrhhhh.

Gość lavangenes
?

Gość lavangenes
jeszcze gdzies pisalo ze zyje w swoim wyimaginowanym swiecie ktory mna zawladnal i tutaj musze sie zgodzic. Nie mam wiekszego zycia prywatnego, nie mam innego wyjscia jak wyobrazac sobie ze wiode wspaniale zycie

Gość gość
też mi sie śniło ,że jestem opętana i wgl. ale przed tym oglądałam ten horror Demony i to po nim mam jakieś warjacje ,że wszystkiego sie boje itp..

Gość gość
Zaburzenia snu, paraliż przysenny Poczytaj były o tym tematy Żadne opetanie

Gość gość
Mam tak samo, nic się nie martw to są paraliże senne, wygoogluj to sobie ;)

Gość gość
tak to jest jak się bawicie w oobe,pierwszy krok do opętań

Gość gość
to znaczy to aby nie oglądać filmów w tv lub innych po godz. 19 w poniedziałki i piątki . Jest to bardzo ważne bo w te wieczory świat snów łączy się mocno z fabułą filmów . Ucieczka do innego mieszkania tak , ale do takiego w którym jest opłacany abonament rtv . Ja się dopiero pomiarkowałem w tym gdy obejrzałem w piątkowy wieczór o rewolucji kubańskiej . Nie mogłem wówczas zasnąć , dopiero nad ranem gdy zasnąłem przeżyłem we śnie nalot tych komunistów bardzo realistycznie , strzelali do każdego kogo chcieli . Nie odważyłbym się teraz oglądać nocnego horroru .

Gość gość
jeśli opętanie jest =szaleństwu to spoko dobry zwrot w interesach ,zacznij się spodziewać i się spełni pozdrawiam LADO