Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

winko i papierosek

Przeraża mnie ilość alkoholu jaką wypiłam w swoim życiu

Polecane posty

Wypijam na imprezie pół butelki wódki + jakieś piwa czy wino, na imprezy chodzę co najmniej raz w tygodniu, czyli wypijam ok 30 butelek wódki rocznie, a że imprezuję regularnie od jakichś 3 lat, daje to ok 100 butelek wódki, czyli 50 litrów... Do tego dochodzi ogromna ilość piwa i wina... Mam 22 lata i jestem kobietą :O

Gość pytaczee
a dziewictwo w jakim wieku stracilas?

Gość Taka prawda -----
Idz juz dawac dupy czas na ciebie Nie zapomnic wziac ze soba flaszki

Pijesz kurwo jak alkoholiczka, palisz jak skończona idiotka i dajesz dupy jak dziwka.

Ja teraz chodze na imprezy tylko raz albo 2 w tygodniu bo mnie nie stać na wiecej :O ale rok temu, cały zimowy semestr imprezowałam 4 dni w tygodniu :O wiec co drugi dzien

Gość j.w
Przeciętna osoba mieszkająca w akademiku wypija tyle w ciągu roku więc nie masz się co martwić, nie jest z tobą aż tak źle.

Nienawidzę ludzi którzy piją alko, palą papierosy i dupczą się bez zobowiazań jak autorka. Niestety nie ma nie pijących i nie palacych kobiet, szkoda.

no coz, gowno mnie obchodzi jakie ty osoby lubisz a jakich nienawidzisz. Pije alkohol bo lubie. Zapalic tez sobie lubie, mimo ze nie pale nalogowo. Nie uprawiam sexu bez zobowiazan. A co ty o mnie myslisz, mam DALEKO W DUPIE :D

Gość dziaddek
ty wiecej ode mnie pijesz

Nie ma palaczy nie nałogowych. Każda szmata jest uzależniona od papierosów. Tak samo każda alkoholiczka daje cipy bez zobowiązań.

Skoro cię kurwo przeraża to jak zniszczyłaś swój organizm to przestań szmatławcu pić.

Gość kobieta 35 lat
michał skąd ten cytat w Twojej stopce? Świetny jest, dlatego pytam.

Jak ci zdrowie siądzie to wtedy nie będziesz dziwo taka cwana, ale już będzie za późno.

Już nie pamiętam skąd, zgapiłem od kogoś z innego forum. Też mi się wtedy spodobał. Jest w 100% trafiony i sam się na tym często łapie.

Gość kobieta 35 lat
Jest bardzo trafny (też tak mam czasami:) )

Gość Polecam ten film dokumentalny
http://youtu.be/L04fF1yb6xQ Produkcji rosyjskiej. Mówi o tym dlaczego kobiety nie powinny szczególnie pić alkoholu, o degeneracji narodów spowodowanym alkoholem, jak przemysł alkoholowy oddziaływaje na ludzi i dementuje popularne kłamstwo o Rosjanach jako narodzie od setek lat wyróżnia się pijaństwem.

Gość odwykowy byk
Ale jajca ludzie tobie tutaj odpisujący piszą jakby nigdy nie pili. Przecież teraz nie ma impry bez alko. Ktoś siebie tutaj dowartościowuje. Zboczki - odpowiedzcie sobie najpierw ile sami pijecie i d..p.y dajecie a potem ubliżajcie dziewczynie

Od 6 lat w ogóle nie pije. Nie paliłem nigdy. Jak się było mlodym i głupim to wiadomo,że nie było imprezy bez alko, na szczęście szybko mi przeszlo.

Gość odwykowy byk
No widzisz od razu inaczej gadasz! Piłeś? Przestałeś i teraz logicznie odpisuj dziewczynie