Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

winko i papierosek

Przeraża mnie ilość alkoholu jaką wypiłam w swoim życiu

Polecane posty

Gość maminysynek
ja sam piję po 2-3 piwka prawie dziennie. Uważam że zbyt dużo więc tobie też radzę ograniczyć

Bom nikt inny nie chce z tobą ciągnąc tego głupiego tematu. Kurwa 30 butelek wódki w roku, ty już powinnaś się zgłosić do poradni i piszę to poważnie. Jak tak dalej pójdzie w wieku 40 lat umrzesz na marskość wątroby.

A kto w tym czasach nie pije.. ?! co rok to gorzej. Obrazanie Autorki takimi wulgaryzmami wskazuje Michale3, ze jestes bardzo sflustrowany. Az zal, ze ludzie potrafia oceniac innych nie patrzac na to jakimi sa flustratami.

Gość maminysynek
Chce to pije. Spójrzcie ile pije młodzież. Przecież to i tak mało jak na te czasy. Pozdrawiam pijących ale oszukujących się

A nie masz żadnych objawów nieprzyjemnych dzień po? Bo ja niestety nawet jak piję tylko wódkę (podobno najmniej kacogenna) to następnego dnia umieram, a jak zmieszam wódkę z odrobiną czegokolwiek to już w ogóle. Cóż, każdy jest inny :) Nie pijesz aż tak strasznie dużo, ale takie regularne picie nigdy nie jest dobre, można się uzależnić i narobić szkód w organizmie. Ja na Twoim miejscu robiłabym sobie jednak jakieś przerwy. Spróbuj nie pić przez miesiąc, wyobraź sobie, że w ciąży jesteś or sth :)

Gość maminysynek
A może wypowie się jakaś 15-17? To dopiero zobaczyć. Jesteście z kosmosu czy co?

Jak ktoś się urodzi alkoholikiem to żadne tlumaczenie nie pomoże. Tacy ludzie powinni być wyrzucani ze społeczeństwa jak śmiecie. ''wyobraź sobie, że w ciąży jesteś '' Głupi argument, mało to kobiet pije i pali w ciąży? Jakoś żadnej to nie rusza.

Gość maminysynek
Michał3. Alkoholikiem się nie rodzi!!! Tak samo nie rodzi się palącym!!!! Chyba jesteś dzieciakiem i trafiłeś nie na te forum

Mam kaca ale po piwie, jak wypije np 3 piwa (i tylko piwa) Po wódce nie mam kaca, pod warunkiem że się wyśpię porządnie po imprezie. Po winie mnie tylko glowa boli...

"Głupi argument, mało to kobiet pije i pali w ciąży? Jakoś żadnej to nie rusza." I bardzo głupio robią, acz ja osobiście nie spotkałam się na szczęście z takim nieodpowiedzialnym przypadkiem. Świadomość społeczna chyba się poprawia w tym względzie. Nie jest prawdą, że alkoholicy mają kaca - właśnie mają, i to ogromnego, dlatego wpadają w ciągi, żeby cały czas czuć się dobrze. Ja osobiście następnego dnia nie mogę patrzeć na alkohol; nie każdy ma takie same predyspozycje do alkoholizmu ;)