Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wkurza synowa

Uderzyłam matke swojej synowej!!!

Polecane posty

I wiecie co! Nie żałuje. Kobieta przyszła do mnie z pretensjami że nie dbam o potrzeby finansowe jej córki. Że jestem ci...pa grochowa która olewa własne dziecko. Ja swojemu synowi zawsze kupie jakiś garnitur albo jakiś bez okazji. Synowej tylko na urodziny bo tak wypada. Ale czemu ona swojej córce nic nie kupi. Nie wytrzymałam i spoliczkowałam ją tak mocno że się od ściany odbiła. Jeszcze obraziła mojego syna że jest śmieciem, ten jej powiedział suko, ta chciała go uderzyć ale ja ją odepchnałem od niego. Czy dobrze zrobiłam?

Gość dziewczyna kochanego żołnierza
poniosło Cię zanadto, ale w sumie się nie dziwię. Co za baba wredna

Ta matka i jej synowa to są wredne Np. matka mojej synowej wypomina mi że nie dbam o własną córke. A ona jak dbała o swoje dziecko! Moja synowa jest alkoholiczką, ma problemy z alkoholem. W dodatku awanturuje się, ostatnio zniszczyła mi nową plazme bo rzuciła doniczką w telewizor. W dodatku - miała problemy z narkotykami - miała problemy z prawem (miała jakiś wyrok w zawieszeniu) - i słyszałam od ludzi że ona przed ślubem się puszczała. Zrobiłam wywiad w okolicy gdzie mieszkała ta dziewczyna to kilku mężczyzn chwaliło mi się wprost jak ją obracali.

Gość o matko co za PATOLOGIA
:(

* moja synowa

Gość Maki5
prowo już ten temat był :O

Gość annia.....................
TAAAAAAAAAAA Może i byś chciał jej walnąć.

Gość WYMYŚL COŚ SENSOWNEGO
Nie masz co robić? Wez kij i po dupie sie bij! PROWIKACJA aż cuchnie z ekranu kompa! 😡!.Piszesz takie pierdoly ze w dupie zga! Ja nie łykam tych pierdół.Spadaj dzwko!