Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzyszkaBar

Różnica w zarobkach w związku

Polecane posty

Gość SzyszkaBar

mój chłopak dobrze zarabia - kilka razy więcej ode mnie.. rozmawialiśmy o prezentach gwiazdkowych a on zapytał czy dajemy sobie jakiś próg cenowy.. poczułam się trochę nieswojo, ale powiedziałam, żeby powiedział mi co chce a jeśli to będzie za drogie dla mnie to mu o tym powiem. dobrze zrobiłam?

Gość stella...bella
jak dużo zarabia to nie jest dla niego problemem kupienie Tobie kosztownego prezentu. każdy powinien kupować wg siebie i swoich możliwości

Gość SzyszkaBar
może powiedział tak żeby nie było potem niezręcznej sytuacji że on mi kupi drogi prezent a ja jemu skromny..

Gość Maki5
jakiś podejrzany typ pewnie skąpiec to daje do myślenia czy on cie kocha mnie by to uraziło najlepiej nie robić sobie prezentów i tyle

Dla mnie ta sytuacja jest dziwna. Kazdy powinien dawać ile chce... i może ;-) Dla mnie to nie jest żadnym problemem, że koleżanka, która akurat straciła pracę, dała mi skromny własnoręcznie zrobiony prezent, podczas gdy ja wydałam dużo więcej by spełnić jej marzenia

Gość SzyszkaBar
wcześniej była podobna sytuacja jak jechaliśmy na wakacje. powiedziałam ile mogę wydać po czym on zapłacił za mnie i za siebie, ale teraz to zupełnie inna sprawa

Gość mamcia synka
dla mnie zapytanie o prog cenowy prezentu jest bez sensu :-0 kazdy kupuje co chce i za ile chce i cena nie gra roli liczy sie pomysl :-) mozesz kupic facetowi portfel za 40 zl i za 240 zl :-P

Gość SzyszkaBar
Czarna Izabela, ja myślę dokładnie tak jak Ty. każdy daje ile może, dlatego trochę nie rozumiem tego jego pytania

Gość SzyszkaBar
w takim razie co mam myśleć o tym, o nim konkretnie? może to ta różnica w zarobkach jest problemem? może warto o tym porozmawiać?

Gość SzyszkaBar
ma kierownicze stanowisko

Gość szak-IRA
może to był zwykły nietakt z jego strony i tyle